| Ella0184 a întrebat:

Buna seara TPU!
Nu stiu ce sa mai fac,ma consider o fata foarte urata,adica multi ma considera frumoasa,dar eu refuz sa cred,nu am un corp foarte frumos,si am niste picioare super urate,adica au ditamai spatiul intre si mi e rusine sa ma imbrac fara o bluza peste fund care sa mi acopere acest defect,a fost doar unul dintre exemple, mai am destule..nici macar intr o poza nu pot sa ies frumoasa,am incercat orice metoda,sa zambesc,sa fiu cat mai naturala, dar nu merge..chiar nu stiu ce sa fac!
Am nevoie de sfaturi, dau funda!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Adauga o poza sa te vedem si noi, acuma multi vor spun ca sufletul conteaza desi nimeni nu vede suflete

| Radu284 a răspuns:

Pune si tu o poza, altfel cum vrei sa iti dea lumea sfaturi pertinente?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumuseţea e relativă şi de foarte multe ori degeaba.
Pentru fiecare înseamnă altceva şi cu anumite aşteptări.
Eu,spre exemplu, consider că un om frumos ca fiind deplasat de ce e normal acum. Să aibă gusturi diferite,gesturi, privire, gândire, exprimare eeetc.
Toţi oamenii s-au născut frumoşi, dacă stai să te gândeşti, dar rămâne de văzut pe parcurs.
Şi acum depinde şi de cine te priveşte.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu cred ca iti sta asa rau, frumusetea vine si din interior bine fiecare are pareri diferite, fa ce fac si celelalte fete, prietene de ale tale cand se aranjeaza in fata oglinzii si astea cerele niste sfaturi altceva nu stiu ce sa spun.
Pune o fotografie cu tine nu are de ce sa iti fie jena nu cred ca vei fii judecata de cum arati, poate am gasi mai multe informatii despre asta.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Nici eu nu sunt asa de frumos sunt un pic gras si astea dar nu las asta sa ma afecteze.

| Nitunitu a răspuns:

Hello Ella!

Cele mai multe vedete de la Hollywood au probleme mult mai mari decat a ta la trup.

Acum cativa ani am cunoscut o fata care avea un picior mai scurt cu 10 cm. Avea incaltaminte la comanda facuta si la stangul un toc de 2cm si la dreptul de 12 cm.

Era foarte ok si nu era deranjata de nimic se multumea foarte mult cu faptul ca era sanatoasa si radea din orice.

Acum mai esti complexata de cum arati?

| Doub a răspuns:

Dacă refuzi să crezi, noi nu te putem obliga.

| OldSoul a răspuns:

Ok, defectele tale le-am auzit, acum spune avantajele tale...
Serios acum, nu te mai plange pentru niste chestii banale, important e sa te simti bine in pielea ta si sa fii sanatoasa, restul nu conteaza asa de mult, ba mai mult, ce tu consideri dezavantaje, pentru alti poate fi un avantaj.