Buna! Baietii sunt simbolul orgoliului! Asta trebuie sa retii! Cand au calcat stramb, incearca cu argumente total nelogice sa te faca sa crezi pana la urma ca tu esti de vina pentru ocazionala cearta sau despartire. Din pacate se intampla foarte des si iti zic din experienta pentru ca si eu am trecut prin asta o data cu prietenul meu dar din fericire ne-am impacat si suntem fericiti. Cred, revenind la problema ta, ca faptul ca ai lasat telefonul acasa, ma rog, l-ai uitat, i-a afectat intr-atat orgoliul incat in capul lui, desii inca probabil te iubeste, adevarul ca el a suferit dupa tine si tu, (aparent) nu te-ai interesat de soarta lui. Rana asta in orgoliu care i-ai provocat-o fara sa vrei, l-a facut sa doreasca sa te plateasca cu aceeasi moneda, mai intai impacandu-te cu tine si apoi lasandu-te cu ochii in soare. Imi pare rau sa-ti spun dar se intampla foarte des si din cate se pare nu poti decat sa-ti ceri iertare ori sa ai o discutie cu el pe tema asta ca sa vezi daca mai are rost sa te framanti cu problema asta sau nu. Crede-ma, sunt un milion de lucruri mai bune de facut decat sa suferi pentru o persoana careia nu-i mai trezesti interesul decat in privinta razbunarii. Sper ca te-am ajutat! Bafta
Fa-l sa spuna ce simte, totul e de la sine daca chiar il iubesti suna-l intalniti-va si zi urmatoarele cuvinte:Tu, esti in continuare in inima mea vreau si eu sa fiu in a ta de ce singuri totul e diferit si la scoala te porti asa... daca iti era rusine trebuia sa imi spui ...eu iti spun din tot sufletul te iubesc, zi-mi ce simti pentru mine!
Ar trebuii sa il asculti sa vezi ce vrea el, ce simte pentru tine, si dc se fereste, si daca tine la tine discutati mai mult si o sa gasiti o solutie, dar daca nu, nu are rost sa va chinuiti reciproc