anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

secretiile vaginale stiu ca sunt normale, dar au inceput sa fie mai ciudate exact simptomelor unei infectii. in plus am si mancarimi groaznice, nu pot sa dorm noaptea. vreo fata care a trecut prin asta si ma poate ajuta cu un sfat, va rog! nu stiu ce sa fac...nici lu' mama nu pot sa ii zic ca o sa interpreteze altfel si nu e cazul.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna, mergi la medic, e cel m ai bine, nu căuta tratamente după ureche, cel m ai bine te vede un medic ginecolog, și î ți dă exact tratamentul adecvat, că și dacă vreo altă fată ar fi avut ce ai tu poate tratamentul pe care l a urmat ea nu este potrivit pentru tine, poate ai o infectie și de aceea te mănîncă. În loc să stai să aștepți sau săte scarpini, mergi urgent la ginecologie.

| melek a răspuns:

Buna..am o intrebare: Ai luat cumva antibiotic in ultimele 2 saptamani? si ce anume.

| Diiux a răspuns:

S-ar putea sa ai candida vaginala si eu am avut si stiu ca e foarte neplacut.Si stai linistita ii poti spune mamei tale sunt sigura ca va intelege:*Revenind candida vaginala se face de la o raceala netratata, de la antibiotic sau de la vreo infectie. Totusi te sfatuiesc sa mergi la un doctor sau sa intrebi la famacie, sper ca te-am ajutat!

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru melek):

Nu am luat nimic...

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mi-e frica sa merg la ginecolog blushing

| CiocolataAlbaAerata a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Frica de necunoscut...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Păi și acum ce faci? Nu mergi la doctor de teamă? Frica de necunoscut, c am ce crezi că zice de î ți e teamă, bănuiesc că esti o fată tînără, si care trebuie să ia viața in piept, mergi la medic, ce va fi va fi fără teamă.