Sărut mîna, mergi la medic, e cel m ai bine, nu căuta tratamente după ureche, cel m ai bine te vede un medic ginecolog, și î ți dă exact tratamentul adecvat, că și dacă vreo altă fată ar fi avut ce ai tu poate tratamentul pe care l a urmat ea nu este potrivit pentru tine, poate ai o infectie și de aceea te mănîncă. În loc să stai să aștepți sau săte scarpini, mergi urgent la ginecologie.
Buna..am o intrebare: Ai luat cumva antibiotic in ultimele 2 saptamani? si ce anume.
S-ar putea sa ai candida vaginala si eu am avut si stiu ca e foarte neplacut.Si stai linistita ii poti spune mamei tale sunt sigura ca va intelege:*Revenind candida vaginala se face de la o raceala netratata, de la antibiotic sau de la vreo infectie. Totusi te sfatuiesc sa mergi la un doctor sau sa intrebi la famacie, sper ca te-am ajutat!
Păi și acum ce faci? Nu mergi la doctor de teamă? Frica de necunoscut, c am ce crezi că zice de î ți e teamă, bănuiesc că esti o fată tînără, si care trebuie să ia viața in piept, mergi la medic, ce va fi va fi fără teamă.