Uneori este foarte greu să ne indentificam emoțiile,în general, asta este diferit de la persoana la persoana.
Faptul că nu recunoști sentimentele pentru o persoana când ești întrebat,dar în gândul tău te întrebi " oare ce mai face?" Sau " și ce drăguț a fost atunci când le am văzut..."
Îți dai seama în funcție de ce simți când vezi persoana respectiva ( și aici nu vorbim de atracție fizica și atat ).
Ci la modul când îți zâmbește, când te saluta și îl saluți,când vrei să petreci mai mult timp cu persoana respectiva,când te aranjezi mai mult în prezenta persoanei respective( Da, este normal să te aranjezi mereu pentru bunul plac, dar atunci când ești cu persoana respectiva vrei să te privească mai mult, mai cu interes, sa ii ramai mai puternic în minte.
Tresari când auzi numele sau, zâmbești mai mult după ce îți amintești de el sau vezi o poza cu el.
Nu simți toate aceste stări și pentru alte persoane, etc.
Buna.Iti aduni curajul si intrebi direct acea persoana.Sau poti alege varianta in care te torturezi incet prin interpretarea fiecarui gest marunt a acelei persoane ( 0/10, nu recomand ).
Sincer în momentul de față, nu-mi dau seama daca îmi place de cineva sau nu. Bine, adevărul e că sunt prea mică și momentan nu sunt destul de matură ca să înțeleg chestiile astea, dar tot am frica asta în mine că n-o să reușesc să-mi dau seama pe cine plac și nu vreau să rănesc nici oamenii din jurul meu, dar nici să mă oblig pe mine insumi să-mi placă de cineva de care nu-mi place, acum vorbesc și de prezent și de viitor.
Fiecare avem reacții diferite, stări care ne dau de gol când placem pe cineva sau mu ( ca le putem ascunde mai bine) sau negam.
Cu siguranță atunci când o sa placi pe cineva o sa simți, o sa știi asta.
Momentan bucurate de timpul cu propria persoana și cunoaștete mai bine, vezi ce îți place, ce nu.