Intreaba-l daca e suparat pe tine, ceva, de ce e asa de distant.SI oricum, baieti draguti sunt multi, deci nu trebuie sa stai neaparatcu el doar pentru ca are gropite si celelalte.
Poate e patetic da eu am o vorba. Daca un baiat a fost cu cea mai buna prietena a mea, atunci eu nu am ce sa fac cu resturile ei. Nu vreau sa provoc scandaluri si sa le dau lor satisfactii certandu-ma cu prietena mea. Daca a placut-o pe ea prima data cu ea sa ramana. Nu sa se plimbe de la una la alta. Eu nu stiu dc s-au despartit, depinde daca ea i-a dat papucii pai normal ca el inca o mai place. El e obisnuit cu ea, de asta o alinta si cu telefonul, pai daca nu mai stie ce sa spuna. Oricum el se straduieste, dar eu nu stiu cat de mult te iubeste, nu prea cred. Gropite si ochi caprui, atat? Pey aspectul fizic nu e cel mai important. Mie nu mi se pare ca e de ajuns. Poate intr-o zi o sa gasesti o persoana careia sa-i apreciezi suflteul nu numai aspectul. Eu nu zic ca tu nu te gandesti si la asta, dar din cate ai zis tu eu nu cred ca relatia asta o sa mearga. Tu esti singura care poate face ceva. Daca el nu te alinta, alinta-l tu pe el. Daca el nu te ia in brate des, fa-o tu. Daca el nu glumeste, incepe tu. Arata-i ca poate sa fie natural langa tine.
Daca nu merge mai bine pune punct!
Succes!
Am inteles,deci e emo.
Ok,deci daca iti place de el, spune-i, pana nu e prea tarziu.
misauratcuviata întreabă: