Explica-i sotului ca sunt doar vise trecatoare izvorâte din gândurile lui, și nu au legătură cu realitatea
Probabil ti a explicat visul in detalii pentru ca nu putea tine pentru el fiind o experiența destul de traumatizanta pentru el pentru ca trecem prin aceleași lucruri iar pentru ca a vrut sa impartaseasca cu tine visul se dovedeste a fi o persoana destul de curajoasa pentru ca eu unul nu as putea sa ii recunosc sotiei mele ca am visat o cu cineva. Ce fel de vis a fost?
A fost genul de vis erotic, mi-a explicat fiecare detaliu, până și poziția în care mă aflam în acel vis. Lucrurile acestea m-au ranit al dracului de tare, să aud din gura omului pe care il iubesc cu toata fiinta mea asemenea vorbe m-au devastat si frustrat atat de tare incat am avut si eu genul acela de vis. j
In seamna ca daca ai avut același tip de vis subonstientului, tau i-a placut eu zic sa vorbiți împreună si sa faceti visul. FUNDA? pupici noapte bunicica
Si sotul cat are, tot 17 ani? Pare sa fie si el pe aici.
Eu cred ca e unul si acelasi cu doua conturi. Numai ca posteaza din partea sotului si de pe alt cont din partea sotiei.
Daca ai 17 ani si sotul tau se streseaza de un vis care l-a avut, ceva nu este in regula la situatia voastra poate va ajuta un dream catcher? Sa faca situatia mai clara? People need to stop trolling.
Ce treabă aveți voi cu soțul meu până la urma urmei? Normal ar fi fost sa mi fi raspuns doar la intrebare si eventual sa-mi dati un sfat. I’m not trolling lol i’m honestly asking
Tin sa mentionez ca cel din comentarii e sotul meu ca vad f multe comm uri care ma deranjeaza
Wow man relax a fost o intrebare doar am vrut sa stiu daca este un semn gândindu-mă ca poate sotia mea este nefidela visand asa ceva cu alt personaj
Nu te supara trebuia sa raspunzi la intrebare for real adica tu ce ai face daca ai visa obraznic i ai spune sotului tau honestly speaking
Dacă ai probleme în a face distincția între vis și realitate recomand o vizită la psihiatru. Visul e vis și realitatea e realitate.
Sincer da, am nevoie de terapie pentru ca m-a disperat cu visele de genul. Atat eu cat si el avem nevoie de psihiatru. Stii vreun doctor bun la Obregia?
Hai mai copile, la 17 ani nu esti maritata, deic este minciuna si povesti inventate
Ai multă imaginatie dar la capitolul minciuni te pricepi foarte bine. Numai că minciuna are picioare scurte.
Faptul ca minti si induci in eroare pe toti de aici care chiar cred ce spui.
Din păcate nu, nu sunt din zonă, dar sunt sigur că există oameni pe aici care cunosc mai bine cum e pe acolo, cere ajutor!
Sanatate, numai bine! poate ne intalnim pe acolo, cine stie