Explica-i sotului ca sunt doar vise trecatoare izvorâte din gândurile lui, și nu au legătură cu realitatea
Faptul ca n ai nicio ocupatie si stai numai pe TPU spune multe despre tine ca om… go outside and touch some grass bro…
Sunteti niste dubiosi….va dau cel mult 45 de ani. n aveti si voi copii, nepoti?
Mâncălecal-ar nenea, este poza unui actor. Pe care tu nu ai de unde să-l cunosti.
Puștiule, dubios esti tu, că minți pe aici de ingheață apele.
Cu vârsta ai gresit-o.
Daca erai baiat destept, vedeai anul meu de nastere la profil.
Dar nu esti.
Flăcăneață, am peste 30 de ani de muncă. Inca muncesc.
Intru pe TPU de ani de zile si am intalnit destui ca tine.
Asa ca nu ma sperii de ce minciuni debitezi tu pe aici.
Doamna violleta 2022 nu inteleg care este problema dvs daca este o minora? dumneavoastra faceti troll aveti poza cu o dama asiatica. Multumesc pentru intelegere!?↕️
Ti-ai facut cont nou pe forum ca sa spui ca nu intelegi?
Mergi mai departe fetita, mergi mai departe acolo unde nu esti capabila sa intelegi ceva, ori mergi la scoala sa inveti, ca asa ajungi sa recperezi ceea ce azi nu pricepi.
Bună, dacă ai o biblie arată-i versetul din Eclesiastul 5, versetul 3. O să înțelegă faptul că este ingrijorat cu privire la tine în mod repetat apoi visele lui apar din propria îngrijorare.
Un mic sfat, și eu sunt căsătorit dar niciodată nu vorbesc altora despre ce se întâmplă la mine în căsnicie și nici soția mea, este un principiu pe care l-am pus, indiferent ce se întâmplă noi suntem securizați, noi ne certăm, noi ne împăcăm. Nimeni nu are voie să știe, neamurile nu au voie, prietenii, cu atât mai mult internauții în cazul acesta.
Propun să contruiți un pod de încredere între voi doi, ajută-l mai mult dacă observi că are un obieci anume, dar transmitei cu un ton plăcut și tandru, propun să stați la o masă și să enumerați fiecăruia pe o foaie A4 ceea ce vă place unuia altuia. Apoi discutați, dezvoltați subiectul. Acesta este un mod de a construi încredere.
Toate cele bune