| Kassie a întrebat:

Bună.Sper că am pus întrebarea la categoria corecta. Aş vrea să vă întreb ce cărţi mai citiţi. Eu am cam rămas fără idei.... M-ar interesa ceva de la categoria fictiune(vampiri, varcolaci, sucubi, vrajitoare, ştiţi voi.). Aştept păreri

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Cele scrise de Stephen King mi se par cele mai bune in materie de horror sau fantasy. Ca si titluri, preferatele mele sunt Cimitirul animalelor, Shining, Carrie, Misey si Jocul lui Gerald. Nu sunt toate cu creaturi supranaturale, insa sunt fictiune. Alti autori ar mai fi John Saul si Dean Koontz. Cu vampiri ti le recomand pe cele scrise de Anne Rice si clasicul Dracula, de Bram Stoker.

5 răspunsuri:
| SweetyღGirl a răspuns:

Buna! Si mie imi place foarte mult fictiunea. Urmaresc filme si seriale gen vampire diaries, twilight, fallen etc.Ador fantezia, poate pentru ca sunt cam plictisita de realitate. Daca vrei sa citesti fictiune iti dau un sfat: creza-ti propria lume sf in minte iar apoi citeste carti de fictiune si compara imaginatia ta cu a unui scriitor. Poti citi carti ca jurnalele vampirilor sau twilight. Daca ai vazut filmele te asigur ca in carti e mult mai detaliat si sunt anumite lucruri nementionate in filme.Am vazut o carte numita blestemul focului.Nu am citit-o dar e tot fictiune.

| AlexDrHouse a răspuns:

Eu am citit de curand "Dracula" de Bram Stoker iar acum citesc "Masca Neagra" de Xavier De Montepin. Amandoua mi-au placut dar nu sunt chiar de groaza..sunt mai mult actiune(mai ales "Masca neagra"). Mai poti citi "Jurnalele vampirilor" sau "Amurg" de Stephenie Meyer sau "Blood and Gold" de Anne Rice,
1. Interviu cu un vampir
2. Vampirul Lestat
3. Regina Damnatilor
4. Povestea Hotului de Trupuri
5. Demonul Memnoch
6. Vampirul Armand
7. Merrik
8. Blood and Gold
9. Blackwood Farm
10. Blood Canticle
11. New Tales Of The Vampires
12. Pandora
13. Vittorio
Funda? puppy dog eyes :*

| HappyyEndingg a răspuns:

Buna, scumpa. :*

Poi : -Jurnalele vampirilor.
- Academia Vampirilor.
-Vampirii din Morganville.
-Vampirii sudului.
- Cercul secret.
-Fortele raului abosulut.
- Evermore.
-Bloody Valentine.
- Amurg, Luna Noua, Eclipsa, Rasarit de soare.
Atata stiu cu vampirii. vrajotoare.

Carti care le-ai putea citii. Despre " love" cum ar veni. :*

-Micutele mincinoase.
- Iubitul Virtual.
- Greselile Mirandei.
- Ceva de imprumut.
- Dragoste la prima vedere.
- Ultimul cantec.
- Jocul Mincinii.
- Gossip Girl.
- Jurnalul unei iubiri. { probabil ca stii filmul " A walk to remember }.

Cam atata stiu. Adica, atata am citit eu. Sper sa-ti fie de ajutor. :*

| Kassie explică (pentru SweetyღGirl):

Mersi, deja mi-am creat propria lume si am inceput sa o scriu. As vrea sa o public, deci este ca si cum as compara imaginatia mea cu a unui scriitor, nu?big grin

Răspuns utilizator avertizat