Sincer, nu inteleg ce fel de oameni sunt aia. Si eu am colegi si prieteni cu care umblu prin mai multe locuri si care fumeaza, dar niciodata nu s-a pus problema sa-mi propuna si mie sa fac acelasi lucru. Ei fumeaza, iar eu nu. Ei beau cate o bere, eu beau suc. Prietenia nu consta in impartirea a acelorasi vicii. Dupa parerea mea, ar trebui sa inchei orice legatura cu acel grup de fete. Pur si simplu nu mai umbla cu ele. Gaseste alte prietene. Asta daca nu vrei sa te strici.
Îs băiat, am 18 ani şi nu am fumat la modul serios niciodată, doar câte un fum, şi crede-mă că au fost destui care să mă întrebe dacă fumez şi am zis că nu, dacă mă întrebau de ce le ziceam simplu că am încercat şi că nu îmi place, şi ăsta e şi adevărul . Cât despre obligat mai îs tipe care se țin de mine să trag un fum da' mă uit serios la ele şi le zic în silă că nu. Să te oblige? Dar cine dracu se cred? e doar un anturaj, doar nişte oameni, pentru mine astfel de persoane nu valorează nici cât negru sub unghie, iar "pierderea" prieteniei cu ei m-ar încânta mai mult . Şi eu sunt timid, introvertit. Cât despre relații, eu am avut o singură relație, şi aia naşpa, m-aş putea rezuma la faptul că nici eu nu sunt un om potrivit fiind teritorial . Dacă e să mă întrebe cineva de ce nu am prietenă? Am standarde. Prefer să fiu singur şi să am puține iubite dar care pot să fie numite aşa, decât să am vreo tipă care să mă înşele.
Să te lase cu fumatul: "nu vreau să trag", "am tras şi nu îmi place".
"Spune-mi cine ti-e prieten, ca sa spun cine esti." Alt anturaj n-ai gasit? Nu exista in scoala alte fete, la care sa mergi si cu care sa stai in pauze sau dupa ore?