Nu e usor sa iei decizii in viata,dar nimic nu e greu atata timp cat crezi tare in ceea ce faci,ii foarte important sa crezi,daca nu o sa fie de acord,o sa le explici si o sa le demonstrezi ca se insala,poate o sa le faci o surpriza si o sa ii inviti undeva unde va fi si prietenul tau,doar voi fara sa se astepte si sa vorbiti,dar o sa stii tu sa ii explici mamei tale cum e treaba cu el,daca o convingi pe mama ea o sa il convinga pe tata sigur,si crede-ma nu ai de ce sa nu reusesti,o sa poti face asta,ii demonstrezi ca e cum trebuie, ii explici ii areti ii faci cunostinta cu el, vorbesti si cu el si ii zici cum is parintii tai sa fie exemplar is sigur ca o sa accepte Nu lasa asta sa te nelinisteasca asa tare, o sa iasa bine, oricand poti sa imi scrii pe privat sa vedem cum s-a intamplat cand e momentul.Multumesc de reply.
Salut.
Sper ca te pot ajuta
Niciodata sa nu implici parintii in sentimentele tale,ei crede-ma ca nu au nico legatura cu asta,s-ar putea sa suferi daca faci asta,stiu ca uneori poate fii dificil cu ei, da cu talentu ala a tau care il ai in tine, care toti il avem poti sa ii faci sa inteleaga, trebuie sa alegi exact ce simtit cel mai bine, ce simti cel mai tare, nu dupa ce zice unu sau ce zice altu, ce simti tu cu exactitate
Daca tie iti place de cel de 19 ani mai mult ii poti spune oricand mamei, daca iti place de cel de 15 iar foarte bine spune-i, el are si varsta cm la fel ca tine, si amandoi o luati pe un drum sa zic mai comun, 3 ani diferenta ii o nimica toata, chiar nu ar conta daca pe el il iubesti, crede-ma e tot ce conteaza, nu renunta la asta, o sa poti face ca parintii tai sa inteleaga asta
Nu renunta nicidata la visurile tale, doar asa o sa reusesti.
O viata frumoasa sa ai.
Peace.
Wow! Multumesc tare mult. M-ai ajutat enorm,( si m-ai emotionat) dar daca nu vor accepta sa vorbesc cu el? Ce-am sa fac? Pentru ca sincer cel de 19 ma atrage cel mai tare.
Bună!
Te înțeleg, ai doar 15 ani și acum este perioada aceea ^nebună^ a adolescenței atunci când nici tu nu te înțelegi.
Sincer, hotărăște-te tu prima dată pe cine alegi având în vedere anumite criterii. Fă o comparație între cei 2 și vezi care crezi că este mai bun. Sincer, părerea mea, nu cred că o să dureze așa mult o relație cu cel de 19 având în vedere că e cam măricică diferența de vârstă și planurile/activitățile voastre sunt diferite, gen tu ești la liceu, iar el e la muncă..nu prea puteți vorbi, cam greu cu văzutul. Sau el e la facultate și e mult mai departe facultatea.
Părinții tăi tot o să te înțeleagă, dar mai bine spune-le adevărul.
O seară plăcută și o alegere înțeleaptă!
Off Magda, intr-adevar dar. nu poti compara asa 2 oameni diferiti, trebuie sa vezi exact ceea ce simti, si relatia iar nu ai de unde stii cat va dura, diferenta de 3 ani...e 0 dupa parerea mea cand vine vorba de dragoste, trebuie sa aleaga ce simte ea, nu sa aleaga cu frica de parinti, apoi sa se gandeasca la celelalt in fiecare zii, stii tu ce zic eu.
Seara faina!
Mă refeream că-i poate compara în funcție de ceea ce-și dorește ea (anumite calități). Trebuie să aleagă ce simte, într-adevăr, dar trebuie să fie și realistă când face această alegere pentru a nu avea de suferit având în vedere cum sunt băieții din ziua de azi și ce-și doresc.
Mă refeream că-i poate compara în funcție de ceea ce-și dorește ea (anumite calități). Trebuie să aleagă ce simte, într-adevăr, dar trebuie să fie? și realistă când face această alegere pentru a nu avea de suferit având în vedere cum sunt băieții din ziua de azi și ce-și doresc.
Da,de acord, o sa aleaga ea cel mai potrivit baiat pentru ea sunt sigur.
Scuze... Nu-ti ot trimite mesaje in privat..nu-mi permite site-ul. Dar merci oricum.
Idkrjek întreabă: