Sunt elevi care merg la scoala pentru a toci sau care merg la scoala pentru a invata distrandu-se. Sa spunem, normal ca baietii 'vreau' sa faca cate o gluma sau cum ai spus tu, sa dea cu palma la fund, sopteasca. Fiecare am fost asa intr-o proportie mai crescuta sau mai scazuta, in functie de caracter.Aici sunt doua posibilitati: 1. se 'joaca' mai mult cu ea, pentru ca 'se ia la intrecere' cu alti baieti sau 2. ca o place asa ca cel mai bine e sa astepti si sa vezi.
Pai eu anul trecut am stat cu el in banca si ne ajutam si comunicam asa ca amandoi am terminat cu media 10 (am spup asta sa nu crezi ca sunt proasta). Ieri i-a dat doar o data cu palma dar marti tot incerca sa o prinda de sani (ii are cat mama mea). Pe mine ma mai placa 2 baieti (au ochi albastri si unul verzi) credeti ca el vrea sa ma faca geloasa si sa stau mai mult pe langa ei sa il fac si eu?
Sau sa astept sa mai cresc ca noi vrem sa mergem la aceeasi liceu si apoi va vedea el ce a pierdut?
pentru ca cred ca daca se cupleaza cu ea nu le tine prea mult pentru ca mama ei este o C***a (spun asta pentru ca avea barbat si imbla cu altul apoi s-a despartit de amandoi si-a gasit altul si a batut-o femeia aluia si acum locuieste cu ala si pe C a lasat-o cu bunicii )?
E BAIAT. Fiecarui baiat ii plac fetele mai dezvoltate si daca spuneai ca vroia sa o prinda si de sani e clar ca e si nesimtit pana la urma si din contra nu ar trebui sa te cuplezi cu el ca. se va comporta si mai 'naspa'. O sa ma cresti, o sa te mai dezvolti si apoi o sa-ti gasesti alt baiat cu bun simt si mult mai simpatic decat acesta. Succes!