Poti face un jurnal cu cantece, sau atunci cand nu poti sa ii spui cuiva un anume lucru il scrii in jurnal... funda?
Cand eram mai mica tatal meu imi dadu o idee geniala.Imi spusese sa-mi fac un jurnal.Ci ca "Jurnal de calatorii"nu e ceea ce pare.In el practic povesteam tot felul de evenimente importante ce mi s-au intamplat.Le scriam cu diferite culor, din cand in cand desenam scene din respectiva povestire sau ba chiar scriam cantece(desi nu-s prea talentata).Am povestit in el cu lux de amanunte o sumedenie de zile importante pentru mine cum ar fi momentul in care am luat locul 1 la olimpiada de mate in clasa a 3-a,primul prieten, am povestit si diverse din excursiile cu parintii in care fie lipeam bilete de tren avion etc, fie lipeam cate o floare/frunza presata din diverse locuri, fie desenam(depinde de tine cat de inventiv/a esti) si pana si moartea bunicului meu, pasaj pe care il scrisesem cu negru si desenasem o scena de la inmormantarea acestuia si lipisem o poza cu noi doi.Cat despre extetica jurnalului obisnuiam sa desenez in stanga un norisor/fulg/soare/fulger etc (depinde de vremea din acea zi)urmat de ziua in care suntem(Luni, Marti, etc) iar in dreapta scriam data.In interior, fiecare pagina a jurnalului era decorata in functie da starea mea din acea zi.Iar in exterior ei bine depinde, deoarece eu am ajuns la jurnalul nr. 6 (jurnalele male sunt mari cat niste caiete studentesti si au 500-1000 pagini)scriu in el de la 8 ani iar acum am 17 eu as spune sa faci asta, crede-ma vei gasi in el un prieten de nadejde iar peste ani si ani cand il vei citi te v-a emotiona nespus de tare.
Mersi mult pentru acesta idee mi-a placut foarte mult