| anonimanonim36542 a întrebat:

Buna! știe cineva cum ma pot ingrasa? acum un an și ceva aveam 55kg, dar din cauza ca m-am apucat de fumat am slabit usor usor si am ajuns la 42kg.In timp ce fumam am luat tot felul de vitamine ca sa ma pot ingrasa înapoi, dar nu am primit niciun rezultat asa ca m-am lasat acum 2 luni si de atunci tot iau vitamine, dar tot niciun rezultat.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am luat biomed 6, 9 vita si mai multe, dar nu mi le mai aduc aminte

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce sa fac, cum sa fac?
Nu e evident ca solutia e sa te lasi de fumat?

Acum mergi la un nutritionist sa iti dea o dieta potrivita tie, varstei tale si metabolismului tau.

| anonimanonim36542 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am zis clar ca m-am lasat?‍♀️

| Violleta2022 a răspuns:

Vitaminele NU ingrasa, doar mancand mancare solida te poti ingrasa, peste 3000 calorii pe zi si evident eliminat complet fumatul.
Vitaminele intaresc sistemul imunitar dar NU ingrasa!

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu are nici o legatura fumatul cu slabitul. Am prieteni care sunt obezi si fumeaza ca locomotivele. Poate vrei sa spui ca in perioada cand fumai, nu mai aveai pofta de mancare. Ca asa putem intelege cu totii. Vrei sa te ingrasi? Mananca mai mult.

P.S. De preferat ar fi sa faci si miscare, sa nu pui grasime mai mult decat masa musculara.