Salut!
Si eu am fost asa cand am fost mica. Eram foarte timida si nu aveam foarte multi prieteni. Nu aveam ce face si de aia ma gandeam la tot felul de chestii si ma consumam pentru orice lucru micut. Eram invidioasa pe fetele mai populare si ma intrebam daca am sa sevin si eu asa.
Incetul cu incetul am devenit mai increzatore in mine si am inceput sa imi fac preieteni. Am inceput sa vad si eu ce bucurii iti ofera viata si sa vad tot timpul partea plina a paharului.
Primul pas a fost socializarea la care m-a ajutat foarte mult TPU
Eu te sfatuiesc sa iti faci mai multi prieteni cu care sa inveti sa te distrezi. La mine a functionat si imi place viata care o duc acum
Sper ca te-am ajutat
Pa, pa :*
Note mici trebuie sa ai. daca nu ai si note proaste nu te bucuri asa mult cand iei note bune.
poate ca atunci cand nu iti raspunde cineva, respectivul este prins intr-o discutie cu altcineva sau mai face si altceva.nu te mai gandi la toate nimicurile. daca zici ca esti atat de stresata din cauza scolii sunt sigur ca ajungi la o facultate buna.a...si daca se supara cineva pe tine sigur tiar spune si dupa tear ierta
o solutie sa scapi de stres ar fi sexul... dar zici ca esti copil asa ca mai asteapta
Muzica- pana si plimbarile prin parc fac Bine, Reviste, cartii.Asa suntem stresati cu totii, dar e bine sa facem un eechilibru cu relaxarea si linistea.
Salut daiana!
In primul rand sa stii ca in zilele noastre, toti fac facultate
Si eu sunt in situatia asta
Gandeste-te in felul urmator:,, Si ce daca ma asculta? Eu am invatat si nu are ce-mi face! Si in cazul in care nu stiu, raspund si eu asa la nimereala.De stiu ca nu este raspunsul corect?"
Daca nu-ti raspunde un coleg pe mess poate nu este la calculator, poate este ocupat sau poate nu are chef de vorba.Nu-l baga in seama.
Si cat despre baietii Lasa-i incolo! Ei pierd! Daca n-au gusturi bune, ce sa le faci? Si nu-i o problema daca nu esti fotogenica, asta e.Asa ca de acum incolo gandeste optimist!
Sfat calmeazatee! deci mama unei prietene s`a dus la doctor si doctorul a spus ca... chiar daca ii da pastile antistres asta nu inseamna ca nu va mai fi stresata totul vine din cap, incearca sa iti impui sa nu te mai stresezi :d
Eh asa sunt
si eu ma consum din orice mai ales legat de scoala dar te sfatuiesc sa fiiii mai sociabila sa iesi din carapace si sa incerci lucruri noi.
Eu una asa am facut si chiar a functionat...cat despre stres incearca sa gandesti logic nu e sfarsitul lumiii daca cumva obtii o mota mica si incearca sa iti impui punctul de vedere.
eu sper ca te-am ajutat si sper ca o sa tii cont de sfaturi.
Daiana, incearca sa faci zilnic o plimbare de minin30 minute, si citeste pe net despre gandire pozitiva; sper din tot sufletul sa te ajute! bafta! oty
anonim_4396 întreabă:
pinguinuVerde întreabă: