Vin imediat oamenii cu raspunsuri de la chatgpt )
Regula insa in astfel de cazuri e simpla:
Stabileste-ti niste obiective, pentru o luna, pentru un an, ce vrei tu. In cazul tau, cel mai corect ar fi sa stabilesti un obiectiv legat de ce vrei sa faci dupa liceu si sa incepi sa construiesti drumul spre ceea ce iti doresti.
Apoi, nu da vina pe nimeni, doar de tine depinde sa iti faci viata asa cum iti doresti. Daca ai putea schimba orice lucru la tine...ce anume ai schimba?
E un proces lung sa schimbi situatia actuala, nu e ceva ce se rezolva de pe o zi pe alta.dar chiar vrei cu adevarat sa schimbi ceva?
Da un semn daca vrei si iti scriu mai multe.
PS: Daca vrem sa fim rai, putem cataloga pe oricine intr-un mod negativ..nu te vede nimeni urata defapt...doar vulnerabila..de asta se comporta asa. Hai sa schimbam asta... vrei?
Mi-as ocupa timpul mai mereu.Sunt mereu criticata pentru faptul ca mereu "caut sa fac ceva", dar ce nu stie nimeni, este faptul ca fug de propriile ganduri. Daca nu sunt la munca, sunt la sala, daca nu sunt nici la sala, sunt acasa facand curatenie pana la ultimul milimetru sau gătind.Ca despre critici si atacuri de panica, nu ai de cât sa treci peste.Nu te pot ajuta nici psihologii prea mult, daca tu nu iti schimbi atitudinea din introvertit in extrovertit.Chiar daca este greu, si poate te simti ciudat, incepe pur si simplu prin a-i face un complimemt unui om random, care pare mai dragut, sau unei colege.Asa am fost si eu, dar trebuie prima data sa te fortezi sa vorbesti si sa intrii in vorba cu oamenii.Cu atacurile de panica, mergi la farmacie si cere suplimente pentru reducerea stresului, naturale, fara prescriptie medicala.Gandeste-te ca nu poti trai asa toata viata si trebuie sa iti revii