anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt alina :* imi place de un baiat care e cu 2 ani mai mare decat mine nu mi sa mai intamplat dar tot timpul ma gandesc la el si imi este rusine sa-i spun ca-l plac o prietena de-a mea i-a spus dar el a respins-o a respins-o intr-un mod foarte urat si imi este groaza sa-i spun ca poate ma va respinge si pe mine nu stiu ce sa fac nu sunt sigura ca ma place.adica se mai uita uneorii la mine si cand ma uit si eu la el nu mai se uita este unpik timid dar vreau sa stiu daca ma place sau nu dar are un comportament foarte urat adica sa comportat foarte urat cu prietena mea as vrea sa nu-l mai plac dar nu potcryingcryingva rog daca puteti ajutati-mahappy

Răspuns Câştigător
| LarisaTH a răspuns:

Da-mi id lui si poate reusesc sa aflu daca te place

3 răspunsuri:
| alinutzaap a răspuns (pentru LarisaTH):

Poi chestia e ca nu stiu sigur daca are sau nu pentru ca prietena mea i la cerut iar el a spus ca are si ca nu il da dar foarte urat i-a spus sigur minte ca are pentru ca m-am interesat si nimeni nu are id lui...le-a spus tot felul de id dar eu cred ca minte cand a spus ca are ...se compoarta foarte urat cu fetele nu stiu de ce il plac si ma gandesc la el tot timpul.sad

| LarisaTH a răspuns:

Apropo id tau mi-l dai?

| alinutzaap a răspuns (pentru LarisaTH):

Datongue alina.peter