| x2gk9r a întrebat:

Buna..sunt baiat am 18 ani si vreau sa va zic ce simt de ceva timp si simt ca nu pot spune nimanui…
De la varsta de 14 ani am simtit o schimbare adica preferam sa stau intre fete sau cu persoanele apropiate…in clase generale eram judecat ca ‘sunt fata’ ‘gay’ cum ar veni am primit bullying …
Cu timpul viata mea a inceput sa fie neagra si nu stiam sa i fac fata, pana in prezent nu am avut nicio relatie si simt nevoia sa imi fac dar parca ceva ma retine, simt atractia de baietii si nu inteleg de ce adica am incercat sa imi fac cu o fata ca am zis ca poate asa e la adolescenta si na… nu s-a putut simteam ca insisita intr-un mod aiurea..si am zis ca sa pun punct.
Ma simt total schimbat fata de ceilalti,nu stiu cum se simte ‘sa fii ca un baiat normal’ sa zicem,sunt total altfel ajut persoane, le fac sa se simta bine desi eu nu sunt bine deloc, ma bucura faptul ca prietenii mei au relatii si astea iar eu nu(
Nu stiu de ce exist daca nu sunt in stare sa imi fac o relatie cum simt eu sau schimbare orientala de ce imi este asa..nu pot fii direct cu ai mei deoarece gandesc ca pe vremuri, sa zicem ca sunt ‘HOMOFOBII’, din ce stiu asta este o problema de sanatate ca noi avem orientarea diferit.
Simt nevoia o relatie cu un baiat sincer sa fiu sa ma iubeasca reciproc etc…dar asta ma impiedica plus ca mie teama ca voi fii tradat.
De ce viata asta e nedreapta cu oamenii bunii(?

2 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Pai esti gay si nu este nimic in neregula cu tine! Nu poti controla asta. Te atrag baietii intr-un mod romantic. Totusi Romania este o tara homofoba, nu cred ca este o idee buna sa spui tuturor orientarea ta sexuala. Frecventeza cluburile si barurile de gay daca vrei sa iti faci relatie

| Kufu95 a răspuns:

Tu ai avut ghinion că te-ai născut într-o țară homofobă, nu e nimic greșit să fi gay, bisexual sau lesbiancă sau chiar asexual, este alegerea oricărei persoane cu cine face sex, dar și de cine îî place, persoanele care altceva de făcut în afară de să vadă ce alte persoane în pat, serios că nu își pot vedea de treaba lor. Poate la un moment dat, lumea se va gândi mai bine că până la urmă persoanele din LGBT, nu sunt niște persoane periculoase și că nu forțează pe nimeni să devină unul de al nostru. Noi vrem doar să avem dreptul să existe căsătoria între persoane de același sex, dar și o persoană trans să poată ieși fără probleme pe stradă.