| andrei2342 a întrebat:

Buna! Sunt clasa a 10 a si sunt la un liceu economic cu specializarea turism si alimentatie si din moment ce este liceu economic profesoara de matematica trage destul de mult de noi. In momentul de fata am 2, 3, 3 ca note la matematica si nu stiu ce as putea sa fac sa nu raman corigent. Am incercat si inca incerc sa invat dar nu se prinde nimic de mine…. Nu stiu ce as putea sa fac sa nu raman. Am nevoie de niste sfaturi, multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai o singura solutie: sa iei matematica aia in serios si sa pui mana sa lucrezi, ca sa nu ajungi corijent, ca-i pacat sa repeti clasa a X-a.
Matematica se invata numai cu pixul pe hartie, rezolvand zeci si sute de exercitii si probleme.

| andrei2342 explică (pentru Violleta2022):

Chiar incerc sa o iau serios dar nu se prinde nimic stau cu orele si fac exerciții dar nu inteleg pur si simplu simt ca matematica nu este facuta pentru mine

| Violleta2022 a răspuns (pentru andrei2342):

Nu ai cum sa inveti matematica in noaptea asta, asdar lucreaza in fiecare zi cate 1ora la matematica, iar sambata si duminica cand nu mergi la scoala, poti lucra cate 6-8 ore (3-4 ore dimineata si 3-4 ore dupa-amiaza), ca sa poti recupera ce nu ai invatat pana acum si sa iei note de trecere la matematica, ca te paste corijenta.