Salut, in opinia mea, cea mai buna solutie este sa ii spui mamei tale, nu conteaza ce este, te va intelege, bineinteles conteaza contextul in care o faci, incearca sa nu fie suparata cand incerci sa vorbesti cu ea, tu o stii cel mai bine si reactia ei posibila, dar nu trebuie sa te temi. Eu i-as spune exact cum s-a intamplat si chiar motivele pentru care am luat acea nota, si ca vei vorbi cu doamna de geografie sa faci un proiect sau o ascultare, ceva sa iti maresti media, poti sa ii spui si ce fel de profesoara este, temperamentul ei si atitudinea. Si chiar ar trebui sa vorbesti cu doamna profesoara dupa la scoala si sa incerci sa o remediezi printr-un proiect sau ceva. Esti la inceput daca esti a 5-a, pana te acomodezi cu profesori, le inveti tacticile, tehnicile, ce le place, ce nu le place, si asa mai departe... Daca nu ii vei spune oricum v-a afla la finele scolii sau chiar mai devreme. Deci este mai bine sa ii spui acum parerea mea, avand in vedere cele mentionate mai sus. Fii tare!
Daca nu-i spui tu, oricum ii va spune diriginta, la prima sedinat cu parintii.
Acum sincer, ce dumnezue faci toata ziua in casa, daca nu pui mana sa inveti?
Dacă este om mama normlă și sănătoasă nu te-ar certa niciodată pentru așa ceva ce ia nu a loat niciodată 5? Cel mai bine nu-i spune și aia e poți sta liniștita i-ați o shaorma și papă acolo i-ați și un suculeț și aia e
Matale de ce stai toata ziua pe TPU in loc sa muncesti 15 ore pe zi?
Mare branza, fata mea chiulea de la scoala cu zilele, stateam amndoua in casa ne uitam la filme.De note nu mi, a pasat niciodata. oricum sunt mandra de ea, citeste zi si noapte, e vegana, e foarte cuminte ..imi spunea ca scoala e pierdere din viata,. Omul se poate educa singur
Fiindca sunt patron in propria-mi companie si am oameni care muncesc pentru mine!