| Mwhahahaa a întrebat:

Sunt clasa a6-a... iar aproape toate fetele de la mine din clasa s-au epilat pe picioare, dar eu nusad...Pt ca parintii mei nu imi dau voiesad parul meu nu e asa de mare ca al celorlalte fete, dar totusi...cand vorbesc ele ca :"fata ultima data m-am facut pe picioare ieri`alaltaieri" ...eu ma simt parca as fi demodata sau ceva de genulaughing Oare ce trebuie sa fac ca sa am voie de la ai mei?

14 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Daca vrei sa te epilezi nu folosi rama de ras ca-ti faci mult rau. Foloseste doar ceara sau crema de epilat. Daca te vei rade parul va devi mai negru ...mai gros...totusi esti o domnisoara.

| SweetCandy a răspuns:

Stai linistitaoh go on astea sunt problemele varsteibig grin nu te mai complicahappy daca u te simti bine asa e ok, plus ca acum vine si iarna si nu te cauta nimeni pe tine sub pantaloni!big grin

| Mwhahahaa explică:

Foarte tare lucyanyno rolling on the floor

| Andraa a răspuns:

Ai mei nici nu au stiut cand m-am facutbig grin
poti sa te faci si poate nu o sa observe. dar daca observa le explici big grin"pai ma mami, stii ca toate colegele s-au facut pe picioare si am vrut si eu, ca doar o data si o data tot trebuie sa ma fac"...big grin
pd

| mada12 a răspuns:

laughing astea da probleme...Pei...daca u chiar vrei sa ti se vada parul mai tare, sa te epilezi de 3-4 chiar 5 ori pe luna...nai decathappy Dar mai bine te lasi asawinkinglaughinghappy Tu chiar crezi? ca se epileaza? ce sa zic...probabil cu crema.laughing

| amaadina a răspuns:

Intrebare: De cate ori se epileaza vara o domnisoara pe picioare?
Raspuns: In fiecare saptamana, sau odata la doua saptamani.
Intrebare: Dar de cate ori se epileaza o domnisoara iarna pe picioare?
Raspuns: Iarna niciodata, pentru. ca tine de clad.

laughing

Spune`le parintilor ca "Parca arat ca un urs cu parul` asta pe picioare. Mami... vrei sa ai o fata urata sau fumoasa?"

Sper ca o sa mearga. :-s

| andrutski a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema big grin Prima data m-am epilat pe picioare in clasa a 7ahee hee Nu trebuie neaparat sa te epilezi daca nu ai nevoie, numai ca sa ai cu fetele ce sa discuti. Mai bine astepti pana o sa ai chiar nevoie, ca o sa trebuiasca mereu sa te epilezi dupa 2-3 saptamani...

| franceska a răspuns:

Daca nu sunt mult prea duri parintii tai...incearca sa te epilezi fara sa stie oricum nu are ce sa iti faca... daca nu atunci vorbeste cu parintii tai si incearca sa le spui ca la tine in clasa toate fetele se epileaza...nu e ceva anormal

| Anonimus_1246 a răspuns:

Loool si u pentru asta iti faci griji? alea la 25 de ani o sa arate ca niste maimute laughing u asta vrei? :-s nu credwinking nu te mai lua dupa ele zile si tu ca te epilezi de 5 ori pe zi laughing doar nu te-or cauta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kratos de fapt crema de epilat face la fel de rau ca lamahappy creste tot in 2 zile.
Du-te la salon si fate cu ceara
Eu is a 10 si am aparat. vara ma epilez mai des iarna un pic mai rarhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa nu te epilezi... lasa ce spun cei de la scoala, oricum nimeni nu te vede... atunci cand o sa ai un prieten mai apropiat (iubit) care crede in tine... atunci cand se intampla chestis cu dragostea sa te epilezi draga... pupici(apropo stiu cum te simti si eu sunt fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este neaparat nevoie(este vizibil) pentru ca este inestetic vorbeste deschis cu parinti tai pentru ca este vorba si de igiena, aspect fizicsi chir de viitoare complexe.Eu am un baiat de 16 ani si nu suporta sa aiba par pe picioare, desi este normal este baiat, si il sustin in asta si il ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este neaparat nevoie(este vizibil) pt ca este inestetic vorbeste deschis cu parinti tai pentru ca este vorba si de igiena,aspect fizicsi chir de viitoare complexe.Eu am un baiat de 16 ani si nu suporta sa aiba par pe picioare,desi este normal este baiat,si il sustin in asta si il ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa te epilezi fara stirea lor