| Mariiuta a întrebat:

BUNA! sunt cu un baiat de cateva zile, inainte eram foarte buni prieteni si drept sa spun arata ca tine la mine! insa nu am mai vorbit cu el de 4 zile,adica alalta ieri l-am sunat si a zis ca nu poate vb si mi-a zis motivul dar asta nu conteazasi l-am lasat,cu o zi inainte am vb pe mess ca un cuplu adevarat,dar acum nu a mai dat vreun semn nimic si nu e nici pe fb intrat,insa am vazut un com de la el lasat fix atunci cand m-am uitat eu si nu era online pe chat,ce sa fac nu a mai sunat nici un semn oare ce are? ce i-am facut? de ce nu ma cauta tin sa mentionez ca tinea extrem de mult la mine si se vedea asta vreau sfaturi, idei cu ce sa fac, pareri.

Răspuns Câştigător
| Patrăţel a răspuns:

De ce iei tu lucrurile asa repede? happy
Nu mai condamna fara sa stii motivul.Cand ai vorbit cu el, si ti-a spus de ce nu poate sa vorbeasca inseamna ca nu te expedia, ca pur si simplua avea treaba. Poate are doar treaba.Lasa-l asa cateva zile,daca nu da niciun semn, atunci e cazul sa il suni tu, sa dai de el si sa vorbiti. daca nu se fereste si iti explica, atunci mai merita o sansa, daca insa gaseste motive banale(nu intreba cum iti dai seama, o sa il simti daca te minte sau nu) atunci poate este prea ocupat pentru stilul tau de viata ..pentru tine in general.Stii cum se spune, daca cineva chiar tine la tine isi face timp, oricat de ocupat ar fi! happy Good luck.

3 răspunsuri:
| ErickEmil a răspuns:

Iara voi fetele obsedate. vai de capu meu cu se sa incep? 1:Sa zicem ca el nu e in oras sau pur si simplu nu poate fii cu voi. poate are treaba si omu
2big grinc disperati asa tare cand nu vorbeste cu voi? Daca era ca mine va dadea verde in fata nu se ascundea. baietii sunt mai tupeisti nu se ascund (eu)
3:Acuma ti-a venit idei nebunesti cu sa ma uit la comenturi si repede sa scriu pe TPU. de parca nu va puteti rezolva impreuna(}o

| NymphetamineKRN a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu un prieten bun de-al lui si roagal sa te ajutewinking

| Mariiuta explică (pentru ErickEmil):

Am cerut pareri sa vad ce sa fac am si eu nevoie de o parere nu? pentru ce mai e site-ul acesta? si comul din greseala l-am vazut tongue vroiam si eu sa vad ce zic alte fete oricum tu daca esti baiatu nu ai cum sa intelegi ce e in inima unei fete tongue