| Miru345 a întrebat:

,Sunt din Republica Moldova si in curand va trebui sa traiesc in Romania(si sa invat).,problema este ca mi-e frica cum voi fi eu la acea scoala,si cum sa fac o impresie buna si prieteni,,mi-e frica sa fiu eu,cred ca ceilalti vor rade de mine si se vor bate joc, si nu voi putea avea prieteni crying...dar poate nu va fia asa.'.ce parere aveti? Am uitat sa mentionez ca sunt fata si trec clasa a 7..va rog mult ajutati-ma,nu pot sa imi controlez emotiile, Multumesc*

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună, relaxează-te! Da, se vor uita un pic ciudat la tine, tu vei fi fata cea noua, este normal. Tu doar rămâi cum esti tu, vorbește cu toti, dar ai grijă cu cine te împrieteneşti mai bine.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Nu-ti face griji, pentru ca esti fata isteata si in mod sigur vei fi areciata de majoritatea colegilor. fii convinsa ca vei reusi repede sa iti faci prieteni; dar sa ai mare grija cu cine iti faci prietenii.
succes!

| Miru345 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Multumesc mult! Voi lua in vedere sfatul tau! O zi frumoasa*

| Miru345 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Voi incerca sa fiu mai relaxata..si sa nu am asa emotii, voi incerca sa ma controlez..inca o data multumesc si o zi frumoasa sa aveti!*

| Miru345 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Multumesc mult! Voi lua in vedere sfatul tau! O zi frumoasa!*

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Miru345):

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastreaza-ti accentul de moldoveanca dacă îl ai, am o prietena din Chișinău și accentul a ajutat-o sa se integreze pentru că era foarte simpatica când vorbea și foarte sincera și directa plus foarte frumoasă. Fii tu, nu sta retrasa, intra in vorba cu ei ca nu te vor respinge și ajută-i dacă îți cer ajutorul că și asta face mult.

| Miru345 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!*

| GreenOrange a răspuns:

Sfat, renunta la accent. pe majoritatea ii enerveaza accentu. invata sa ti modelezi vocea. in rest, fii tu

| Miru345 explică (pentru GreenOrange):

Mersi, voi incerca