Esti foarte slaba.Eu am 1.64 si 49 kg, am greutatea normala.
Nu ar trebui sa iti pese de ce spun ceilalti.Infatisarea te va ajuta cu ceva? Pana acum ti-a adus numai tristete si regret.Frumusetea e trecatoare, poti ajunge fotomodel si la 30 de ani ce faci?
Nu-ti fa griji in privinta aspectului tau fizic, cine ar vrea un "bat"? Mai bine fi mai plinuta si cu forme decat slaba si urata.
Pana la urma, conteaza ce-ti doresti tu. Vorbeste cu mama ta despre asta, notele ar trebui sa conteze acum mai mult pentru ati putea cladi un viitor si mama ta trebuie sa stie asta.
Scuze am gresit pentru ca ma grabeam am 59kg* nu 49...tocmai de aceea am spus ca m-am ingrasat si ca vreau sa ajung la 50
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Briosicaaa întreabă: