Nu îţi fă griji ai punctat bine în întrebarea ta... ai doar 14 ani timpul le va rezolva pe toate.
În timp îţi vei da seama cine eşti. Această vârstă este specifică să zic autodescoperirii, îndoielilor etc. deci stările tale sunt normale (mai ales că nici tu nu cred că eşti convinsă tot timpul de ceea ce simţi sau ești (zici "am început să cred", deci nu ești convinsă ceea ce e bine, de aici mi-am dat seama) )
Apoi cât despre sfaturi nu sunt în măsură să îți dau dat fiind faptul că nu te cunosc decât prin prisma întrebării pe care ai pus-o.
Dar, totuși ca fapt divers, eu să zic dacă aș fi în situația asta aș încerca (deși din experiență știu că e greu să scapi de astfel de chestiuni care sunt datorate atât schimbărilor de natura fizică cât și celor de natură psihologică care intervin la vârsta adolescenței) să-mi ocup timpul cu lucruri care mă pasionează poate sport, etc.
Oricum momentele acestea de autoanaliză nu trebuiesc ignorate deoarece ele te învață despre tine.
De ce crezi tu una ca asta stii poti fi fata si sa ti placa de fete dar nu in sensul ala uneori fetele atrag si fete.
Mersi mult pentru raspuns. Am putea sa mai vorbim... https://www.facebook.com/alexandra.raluka.50
Lasa timpul sa treaca. Toti trecem prin perioade in care ne punem intrebari. Se va clarifica si rezolva de la sine. Serios, nu iti face griji si traieste-ti adolescenta.
Pupici