anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, sunt fata și vreau să-mi pun pierce in limba, dar faza este ca sunt virgina. Cum va reacționa viitorul meu iubit când afla că-s "fată mare" si eu am pierce in limba? Este ceva ieșit din comun? O prietena mi-a zis ca prima dată să-mi pierd virginitatea și după să-mi pun pierce in limba. Voi ce părere aveți? Cunoașteți vreo fată care are pierce in limba și e virgina? Să-mi pun acum sau mai târziu după ce îmi încep viața sexuală? Va rog sa nu râdeți

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Eu am pierce in limba de 10 ani aproximativ asa.
Nu se vede cand vorbesti daca nu ai biluta din aia colorata sau cu strasuri, am o cunostinta cu care ma vedeam aproape zilnic si dupa 5 ani m-a intrebat daca am pierce si vorba aia eu chiar trancan laughing si rad mult nu sunt vreo muta, dar nu se vedewinking pierceul.
Nu e nici o problema, eu mi-am pus pentru ca doream ceva ce nu este vizibil pentru oricine si nu lasa semn cum ar fi fost piercingul in buric.
Nu te lua dupa saraciile de aici laughing isi dau cu parerea gen aia de la tara care cand se duc la oras daca vad unu cu tatuaje smechere de l-au costat mii bune de euro inseamna ca e vreun puscarias gainar laughing mentalitate de 1980 laughing
O sa reactioneze bine viitorul iubit, spune-i ca viata ta sexuala inseamna doar sarutul cu limba laughing de aia ai piercewinking atitudinea si comportamentul conteaza nu ca ai un pierce amarat si ala ascuns laughing
Legat de unde ti-l faci sa te duci doar la un salon profi te rog.

31 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns:

Stupid e sa faci asa ceva indiferent de cand il pui, acum sau dupa ce faci sex.

| Mariaaa9999 a răspuns (pentru Endoryus):

Ce anume e stupid? Pierce-ul in limba sau?

| Endoryus a răspuns (pentru Mariaaa9999):

Da, aia.

| Panamax a răspuns:

Are dreptate prietena ta sa-ti pierzi virginitatea inainte, deoarece dupa aceea doar dracu mai vrea sa sarute una cu fiare pe limba.

| morfeo a răspuns:

Arata oribil fata mea sincer iti spun. Nu atragi nici un barbat inteligent cu asa ceva, doar pe marţafoii cu 8 clase.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu inteleg ce legatura are una cu alta. Astea sunt prostii spuse de oameni fara minte. Poti sa faci ce doresti tu, oricum lumea judeca oricum.

| minrest a răspuns:

Este foarte periculos; gandeste-te ca iti spinteca limba un om fara pregatire medicala, e posibil sa iti deterioreze sau sectioneze un nerv important, de asemenea e posibila o infectie, care iti poate pune viata in pericol, sau poti pierde limba. Multi care au pierce in limba au ramas peltici. Multi cred ca pierce in limba se pune pentru sexul oral; multi vor crede ca ai facut o profesie din sexul oral. Deasemenea, neoficial, o multime de cariere care presupun lucrul cu publicul iti vor fi inchise. Angajatorului nu ii convine ca publicul sa creada ca i-a dat pe mana unei prostituate. Nu imi vine de loc sa rad, crede-ma. Ar fi bine sa iti respecti corpul, si sa renunti la modificari corporale majore.

| darrio2007 a răspuns:

Ce lagatura are partea de sus cu partea de jos? Doar daca nu o vrei sus. Fara a te jigni.

| darrio2007 a răspuns:

Legatura, scuze!

| Valhoare a răspuns:

Bă, frate. aveți creier, folosiți-l. Întrebați-vă mereu orice, cu avantaje, dezavantaje.
La ce mă ajută daca imi pun bilă pe limbă?
Ce pot sa pățesc dacă se formează infecție?
Cât o să țin acea bilă pe limbă, o să ma plictisesc vreodată de ea?(multi s-au plictisit de tatuaje si au regretat)
Si tot felul de întrebări. Nu luati alegeri fără cap, folosiți-l dacă lucrul respectiv e pozitiv sau negativ.
Personal nu as săruta o fată cu piercing, nu pare feminină. Iar la partea sexuală. Alegi sa faci asta cu cineva de incredere, cand te simți pregătită psihic, fizic și când se liniștesc hormonii, adică dupa 17, 18 ani.
In concluzie, hai sa nu fim proști si să decidă altul pentru noi, cand putem sa decidem noi pentru noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Legat de partea cu virginitatea, nu știu ce sfat să-ți dau.

Legat de piercing, am văzut un caz interesant pe Discovery: o fată și-a făcut un piercing, după care a suferit o infecție cumplită.
Săptămâni în șir doctorii habar nu aveau despre ce era vorba. Au trebuit să îi scoată o parte din creier care intrase în putrefacție (i-a rămas o cicatrice mare cât palma în dreapta craniului, de la gât până în creștetul capului).
Până la urmă s-a aflat adevărul: o bacterie de pe limbă intrase în fluxul sanguin cu ocazia găuririi limbii.
Tipa nu a ajuns în cărucior cu rotile, dar s-a ales cu șoc și groază, o cicatrice mare și vreo 100 de grame de creier lipsă (îl mâncaseră bacteriile).

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Incredibil cat noroc a avut, la cat era de proasta. Putea foarte bine sa o manance bacteria. Noroc cu medicii extrem de buni.

| Mariaaa9999 a răspuns:

Oameni buni, nu ma interesează ce Infecții pot sa fac eu de la pierc sau chestii de genu. Am întrebat doar dacă este ieșit din comun să-mi pun pierce in limba atâta timp cât sunt virgina. Știu ca nu prea are sens una cu alta, dar am auzit vorbe și cică e ciudat ca fată să-ți pui Pierce in limba și tu sa nu ai experiență sexuală

| alina2k18 a răspuns (pentru minrest):

''Angajatorului nu ii convine ca publicul sa creada ca i-a dat pe mana unei prostituate.''
Ce legatura are un piercing cu prostitutia?
Unul din asistentii medicali de la CTS Bucuresti unde donez sange in mod frecvent e plin de tatuaje pe brate, s-o prostitua oare? Cum l-au angajat? Vai, sper sa nu fii luat vreo boala ca el m-a intepat in vena si mi-a pus punga de donatwinking ultima oara.
laughing
PS: '' Nu imi vine de loc sa rad, crede-ma.''
Deloc se scrie corectwinking nu de loc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce și-ar pune cineva așa ceva? Nu incomodează la mâncat, vorbit, whatever?

| minrest a răspuns (pentru alina2k18):

Dimpotriva, prostituatele nu isi fac astfel de piercinguri. Numai ca, din pacate, oameni cretini si plini de prejudecati cred asta. Angajatorii trebuie sa tina seama de prejudecatile publicului, nu de realitate. Mai exact, oameni inculti cred ca piercingul in limba ce face pentru sexul oral. Iar incultii formeaza o majoritate comfortabila. De tatuaje nu am zis nimic. ''Deloc'' se scrie exact cum ai scris tu, mersi. P.S. Ce crezi, este intelept sa iti faci piercing in limba?

Cine te cauta in gura?
Tu crezi ca eu scot limba la oameni sa arat ca am piercing?
Jesus Christ laughing

Am si explicat ca am o cunostinta cu care ma vad frecvent si abia dupa 5 ani si-a dat seama laughing
Mai sus ai jignit si ai spus ca o sa fie luata drept prostttituata...
Nu neaparat intelept, dar uneori iti doresti sa faci ceva laughing mai nasol e sa umbli cu dintii cariati sau sa puti a transpiratiewinking si a branza de burduf laughing

| Dana1999 a răspuns:

Cei care sunt superficiali in gândire și te vor crede mare panarama pentru ca ai un piercing merita ignorați.

Asta nu e o insulta, va fi intr-adevar luata drept asa ceva. Piercing-ul in limba se cunoste, dupa cum vorbesti, chiar daca nu ramai peltic, cum raman destui. Ce nu stiai? Cum, vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti? Este mare; constituie o modificare majora. Ce crezi, artistul stie cum sa evite sectionarea sau lezarea nervului? Se face o incizie in limba, care o strapunge de sus pana jos; iar piele la noua suprafata nu are cum sa se faca, caci nu e programata genetic piele in mijlocul limbii. Zi mersi ca la tine sta discret, si ca nu ai avut probleme; ai avut mult noroc, sa stii.

| minrest a răspuns:

Nu iti pune. Este periculos si daunator. Fa-ti un tatuaj frumos, care sa te reprezinte, daca iti doresti atat de mult.

Banuiesc ca ai piercing si ai avut probleme ca altfel nu ai cum sa iti dai cu parerea despre lucruri NEEXPERIMENTATE decat daca esti la fel ca si copilasii de pe aici de se viseaza business men si ei locuiesc cu parintii si isi petrec vacantele pe TPU DAR pretind ca AU SMECHERIE DE... Maldive laughing
Artistul stie ce sa faca si cum, are o diploma in domeniu, nu e Vasile de la coasa venit si el sa puna piercinguri laughing

| Dalmore a răspuns:

Nonsens.

Draga colega, trebuie sa invatam si din experienta altora. Daca cunosc cazuri, asta ma invata mai mult decat m-ar invata un singur caz, al meu. Dar hai sa vedem ce poate sa stie artistul. Trebuie sa practice o incizie in limba, de sus in jos, prin care sa o strapunga complet, sa nu atinga un nerv important, sa nu sectioneze nervi mai mici, sunt si doua glande, vase de sange, apoi nu poate inchide pielea, cum se face la amputari; il ajuta tesutul specific al limbii, tesutul cicatriceal seamana cu pielea limbii. Il ajuta pe el! Ca nu prea e bine sa stai o viata practic ''neinvelita'' bine! Are o diploma care ii atesta calificarea si talentul de a tatua frumos si corect. Insa nu este chirurg, si nu poate invata chirurgie; asta se invata altfel, in alta parte. Sarut mana si o zi buna.

S-ar face la spital, incizia asta, de catre un medic chirurg; ar fi mult mai scumpa, nu ar fi acoperita de asigurare, caci nu e necesara bunei functionionari a organismului uman, dar multe pericole ar fi evitate. DAR. Nu se poate face, deoarece contravine eticii medicale la orice pas, incepand cu pricipiul hipocratic de baza: ''Primus non nocere''. In primul rand, sa nu faci rau pacientului.

| Instax a răspuns:

In primul rand, draga mea, iti respect alegerea. O sa fiu putin ca mama ta acum. Bsf ul meu a fost la un salon de tatuaje unde se pune si pierce. Nu stiu cum doamne iartă-mă i-a făcut pierce ul ăla de acolo, ca i s-a umflat limba si nu a putut sa vorbeasca o săptămână. Bineînțeles, nu e obligatoriu sa ti se întâmple si tie dar trebuie sa alegi cu grija salonul si persoana.
Pe baieti nu i atrage prea mult faptul ca ai tu pierce in limba, daca tu ti-l pui ca sa fii atrăgătoare mai bine nu. Dar, daca vrei să-ți pui, nu conteaza daca ți-l pui acum sau dupa ce iti începi viata intima. Crede-ma, nu are de a face.

| AmaGeo a răspuns:

Inainte sa pui in aplicare asigura-te ca inima e impacata cu alegerea asta. chiar daca ai facut-o din inima s-ar putea sa nu dureze mult pana sa renunti la a avea acel piercing in limba

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ehem... ce legatura are una cu alta? La o adica poti sa iti pui pierce si in clitoris sau labii si sa fii virgina. Pana mea, e ca si cum ai zice ca nu poti sa bei whisky daca nu esti mafiot.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru morfeo):

Hai breh, si tu si cu Panamax sinteti cam pe aratura. Nu sunt fan piercing-uri, dar nu m-as bloca la treaba asta cand as cunoaste o gagica. Mai degraba e turnoff complet sa fie fumatoare. Daca are vreo bila in limba, ma gindesc ca s-ar putea ca oralul cu asa ceva sa fie o experienta interesanta...

| Swetlly122 a răspuns (pentru morfeo):

Corect doar pe bombardieri cu BMW din 99

| lucaovidiu a răspuns:

Mai bine iti pui pierce in pasarica si dupa in limba.