anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, sunt fata și vreau să-mi pun pierce in limba, dar faza este ca sunt virgina. Cum va reacționa viitorul meu iubit când afla că-s "fată mare" si eu am pierce in limba? Este ceva ieșit din comun? O prietena mi-a zis ca prima dată să-mi pierd virginitatea și după să-mi pun pierce in limba. Voi ce părere aveți? Cunoașteți vreo fată care are pierce in limba și e virgina? Să-mi pun acum sau mai târziu după ce îmi încep viața sexuală? Va rog sa nu râdeți

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Eu am pierce in limba de 10 ani aproximativ asa.
Nu se vede cand vorbesti daca nu ai biluta din aia colorata sau cu strasuri, am o cunostinta cu care ma vedeam aproape zilnic si dupa 5 ani m-a intrebat daca am pierce si vorba aia eu chiar trancan laughing si rad mult nu sunt vreo muta, dar nu se vedewinking pierceul.
Nu e nici o problema, eu mi-am pus pentru ca doream ceva ce nu este vizibil pentru oricine si nu lasa semn cum ar fi fost piercingul in buric.
Nu te lua dupa saraciile de aici laughing isi dau cu parerea gen aia de la tara care cand se duc la oras daca vad unu cu tatuaje smechere de l-au costat mii bune de euro inseamna ca e vreun puscarias gainar laughing mentalitate de 1980 laughing
O sa reactioneze bine viitorul iubit, spune-i ca viata ta sexuala inseamna doar sarutul cu limba laughing de aia ai piercewinking atitudinea si comportamentul conteaza nu ca ai un pierce amarat si ala ascuns laughing
Legat de unde ti-l faci sa te duci doar la un salon profi te rog.

31 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Nu mi se pare nimic ieșit din comun sa îți pui pierce în limba.