| Ana47 a întrebat:

Sunt foarte curioasa de un lucru: cum poate un om normal, obisnuit sa isi cumpere o casa decenta fara a pleca din tara sau a se îndatora pe urmatorii 30 de ani?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Facand economii. Nu chiar toata Romania care munceste onest o face pe minimul pe economie sa stii

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Greu dar se poate. Depinde si ce salariu are.

| Ana47 explică (pentru suntserios):

Stiu ca nu toata lumea munceste pe salariul minim, dar nici nu ma astept la mai mult din prima. M.am gandit la o casa modulara din containere dar chiar si asa, cu toata economia din lume tot iti ia cativa ani. Si ma gandesc si ca o astfel de casa (pe care mi.as permite.o ) ar avea aproximativ 43, 2 de metrii pătraţi(destul de ok momentan, insuficient pe viitor). Incerc sa fiu destul de obiectiva si realista pentru ca sunt constienta ca daca nu o sa castig la loto nu o sa-mi schimb locuita prea des
Sa zicem ca as "profita" de bunavoita alor mei si as sta cativa ani moca:
Casa costa 7436 e
Sa zicem ca as economisi 300 e pe luna, mi.ar lua aproximativ 2 an, dar cum fac cu spatiul destul de redus? Plus ca nu am pus la socoteala pretul unui teren

| christall a răspuns:

Sa stranga bani, vreo 20 ani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ana47):

Creditele corecte si luate cu cap pot fi utile... nu e ca si cum romanii ar fi singura natie din lume care are nevoie de credit sa isi cumpere o casa

| Ana47 explică (pentru suntserios):

Nu spun ca sunt singura natie doar ca din punctul meu de vedere noi nu avem aceeasi stabilitate pe care o au strainii