| Animona a întrebat:

Bună, sunt împreună cu iubitul meu de 2 ani de zile și suntem foarte fericiți. Problema consta în faptul ca eu obișnuiam sa mai ies cu niște prieteni (fete și băieți) și într-o seara unul dintre acei prieteni ai mei în timp ce eu dormeam a venit peste mine în camera, a încuiat ușa și m-a pupat, mi-a atins sânii și a încercat sa ma atinga și jos. M-am trezit din somn, deranjata de ceea ce el a făcut, l-am plesnit și am plecat acasă. A doua zi am discutat cu el ca nu e okay ceea ce a făcut și ca nu vreau sa pun punct prieteniei cu el dar sa se potolească, omul a zis ca va sta cuminte, doar ca s-a mai întâmplat odata. Am plecat direct acasă și nu am mai vrut sa aud nimic de el de atunci.
Țin sa menționez faptul ca eu nu m-am culcat cu nimeni altcineva in afara de iubitul meu și nici nu m-am sărutat cu altcineva, iar iubitul meu nu m-ar ierta dacă ar afla aceste incidente.
Ce pot sa fac? Ma simt dezamăgită de mine.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu ai de ce să fii, nu erai conștientă și ce faci cât nu ești conștientă nu e responsabilitatea ta.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ești vinovată de ceea ce s-a întâmplat. Iubitul tău ar trebui să afle de la tine.

| ywar a răspuns:

Nu stiu cum ai ajuns tu in situatia de a fi ingramadita intr-o camera, dar e treaba ta. Banuiesc ca ati facut o excursie si ca ai fost singura fara prieten sau ce-o fi.
Tare mi-e teama ca ai provocat putin aceasta iesire animalica a amicului. Dar nu e nicio rusine. Poti sa incerci in trei, sau mai multi, cine stie.
De ce nu te-ai dus la Politie sa-i faci plangere penala pentru viol? Eu asa i-as fi facut... sa-i fac probleme, multe, multe, multe. Dar cum ziceam - ti-a placut. Fals viol, mai stii!

| Animona explică (pentru ywar):

Nu a fost niciun contact sexual, nu e vorba despre un viol aici, atât timp cât nu s-a intamplat absolut nimic.

| Bariel a răspuns:

Eu zic sa discuti cu iubitul tau despre asta. Daca v a afla de incident de la altcineva nu se va sfarsii bine, si poate sa se ajunga l a despartire

| Abysss a răspuns:

Taie toate legăturile cu acest băiat. Nu știi niciodată dacă îl apuca nebunia și începe sa vorbească aiurea și sa minta despre acest incident. Ai putea sa i spui prietenului tău ce a încercat sa facă, faptul ca a vrut sa te sărute.
Asta ar evita o discuție pe viitor.