Nu ai de ce să fii, nu erai conștientă și ce faci cât nu ești conștientă nu e responsabilitatea ta.
Nu ești vinovată de ceea ce s-a întâmplat. Iubitul tău ar trebui să afle de la tine.
Taie toate legăturile cu acest băiat. Nu știi niciodată dacă îl apuca nebunia și începe sa vorbească aiurea și sa minta despre acest incident. Ai putea sa i spui prietenului tău ce a încercat sa facă, faptul ca a vrut sa te sărute.
Asta ar evita o discuție pe viitor.
Nu stiu cum ai ajuns tu in situatia de a fi ingramadita intr-o camera, dar e treaba ta. Banuiesc ca ati facut o excursie si ca ai fost singura fara prieten sau ce-o fi.
Tare mi-e teama ca ai provocat putin aceasta iesire animalica a amicului. Dar nu e nicio rusine. Poti sa incerci in trei, sau mai multi, cine stie.
De ce nu te-ai dus la Politie sa-i faci plangere penala pentru viol? Eu asa i-as fi facut... sa-i fac probleme, multe, multe, multe. Dar cum ziceam - ti-a placut. Fals viol, mai stii!
Eu zic sa discuti cu iubitul tau despre asta. Daca v a afla de incident de la altcineva nu se va sfarsii bine, si poate sa se ajunga l a despartire