Nu are rost sa ramai la unul teoretic. Trebuie sa te simti tu bine, sa nu fii stresată.
Sa nu -ti pese de parerea celor din jur. Ei nu au fost la liceu, in locul tau, sa vada cat e de greu.
Daca iei bacul nu mai contează.
Du-te unde crezi ca iti e mai bine, serios.
Nu ar trebui sa te intereseze opinia publica in legatura cu transferul tau. Fiecare isi face rostul dupa cum poate in viata.
Salut!
Eu sunt la un liceu economic și nu e chiar ușor, contabilitatea în special are mulți termeni delicați...
Nu înțeleg de ce zici mai prost, eu zic să te muți o să te convingi că nu e chiar așa prost cum pare acest liceu, sunt multe materii de specialitate și în ce stă baza oricărei țări și famili? În bani, în economie, cei cu funții economice și buni, gen contabili experți, analiști economici, dezvoltatori economici, administratori s.a.m.d au salarii foarte mari.
Din ce oraș ești? Dacă nu te superi...
An nou fericit!
Ceilalti au zis ca e mai prost cand le am spus de economic, din Resita sunt. Nu crezi ca e aiurea cand o sa imi fac prieten si o sa ii zic ca sunt la eco? poate ma crede mai proasta, cine stie.
Eu sunt la Economic in clasa a 9-a, e destul de usor. Sunt la profilul Turism Si Alimentatie. Si sunt tot din Resita.
Poti sa imi dai mai multe detalii despre liceu?