Bună, şi eu sunt la fel, si eu mă chinui sa invat, dar nu reusesc, dar totusi, incearca sa inveti si transcri pe o coala ce ai inteles, poate vei invata, matematica este o materie importanta pentru scoala, asa ca e bine sa pui mai mult pret pe ea.
Incearca sa inveti, ca educatia si sanatatea sunt mai bune decat toate.
Si scuza-ma nu vreau sa ati spun ca tu nu inveti, doamne fereste, vreau doar sa spun ca incearca sa te straduii, fara munca nu vei reusi niciodata.
Sper ca ti-am fost de folos. La revedere.
Mda, daca in clasa a 5-a ai problema asta, in clasa a 8-a ce ai sa faci? Daca la amaratele de fractii te incurci, cand te pune profa sa retii 12 teoreme in 2 zile atunci. De ex 1/2 = 0, 5 dar si 12/24 = 0, 5 si 2, 25 = 225/100 se pun cate 1 zero pentru fiecare litera dupa "," si daca e gen 250/100 = 2.5{0 optional}. mda altceva nu mai am de zis.
Si ai vrea sa-ti dam noi meditatie pe net? doamnee daca si astea sunt grele..in ziua de azi se invata pe net si cu picioarele nu cu capul.
Buna.Si eu sunt varza la matematica dar sunt clasa a 7a si ma descurc greu.Stiu cum e si eu o urasc de mica.Meditatiile ajuta mult dar stiu cum e sa nu ai banii de ele.La ora intreaba profesoara daca nu ai inteles ceva.La mine profesoara de matematica se enerveaza daca nu ii spunem ce nu am inteles.Ai putea sa te ajuti si de colegi. Daca ai o colega buna la matematica poate te imprietenesti cu ea si te ajuta sa intelegi.In clasa a 7a e greu mai ales la algebra la radical.Mai incearca sa te ajuti de internet si te poate ajuta. Sper ca te-am ajutat.Pa,pa
Daca tu chiar vrei sa ma faci sa ma simt mai prost, in loc sa ma ajuti, raspunsul tau nu-si are locul aici. E TPU ( toti pentru unul ), aici trebuie sa ma ajuti, nu sa comentezi, nu, nu vreau meditatie, ci sfaturi.
Ok te sfatuiesc sa-ti gasesti o persoana apropiata care poate sa te ajute in mod concret in ceea ce ai nevoie.mi se pare o intrebare banala si de fapt nu i-am inteles sensul ce vrei de fapt?! vreau sa spun ca am citit cateva randuri si observ ca esti foarte negativista ceea ce din start nu te ajuta deloc..fii mai pozitiva gandeste in mintea ta ca, chiar daca nu esti buna la mate, POTI sa te straduiesti sa fii.