| madalinaaa5 a întrebat:

Bună, sunt în clasa a 7 a și nu ma inteleg bine cu colegii mei, iar eu vreau sa ma transfer la oras(stau la sat), dar mama nu vrea sa ma transfere. Eu nu ma simt deloc bine în clasa asta, toți ma jignesc și ma fac sa ma simt rău, mama nu vrea din cauza faptului ca am diabet și se teme de asta, c-ar putea sa leșin, și din cauza abonamentului de peste 250 lei, cu care pleca la 6:50 și vin înapoi la 14:35, acasa! Cum as putea sa o conving pe mama, sa ma transfere semestrul asta? Menționez ca am media 9, 87, as putea sa ma transfer cu aceasta medie?

7 răspunsuri:
| ibaal a răspuns:

Te poti transfera cu media aia...cam cu orice medie te poti transfera.
Sa stii insa ca daca fugi de probleme nu inseamna ca se si vor rezolva.
Ce te face sa crezi ca la "oras" vei fi mai bine primita!?
Sa nu cumva sa dai din lac in put. Cat despre mama ta... daca nu isi permite sa te trimita acolo, sa iti plateasca abonamentul, este practic inutil sa o tot rogi, ea stie mai bine... uneori cand doar sa vrei nu este suficient sa si pui in practica.
Totusi, mai ai putin si vei ajunge la liceu...chiar nu se pot rezolva acolo problemele ca sa iti poti termina gimnaziul unde esti?!
Ca sa fiu sincer cu tine, nu zic ca nu esti bine pregatita, insa este posibil sa ajungi in oras si sa realizezi ca acele note de 9 si 10 nu reflecta intocmai realitatea. Este prea bine stiuta discrepanta asta dintre sate si orase cand vine vorba de invatatura
...nu ai vrea sa iti strici sansele de a intra la un liceu chiar foarte bun dupa, doar din cauza asta. Nu stii cum va fi adaptarea acolo si cum spuneam, s-ar putea sa ai o surpriza...stii cum e,rau cu rau, dar, mai rau fara rau!
Insa, alegerea iti apartine, tu stii mai bine!
Si s-ar putea chiar sa fie foarte bine...insa,fugind de probleme, nu prea ai sa rezolvi treaba. In viata nu totul este roz.
Ce te faci cand intri in campul muncii si nu iti place de cum iti da ordine superiorul?!
Ai sa tot fugi?!
Sa stii ca sunt si alfel de rezolvari!
Bafta!

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să îți rezolvi problemele în loc să fugi de ele.
Crezi că dacă te transferi nu vor exista persoane răutăcioase la noua școală?
Cu media pe care o ai te poți transfera unde vrei. Dar atâta timp cât mama ta nu vrea nu ai ce să faci.

Răspuns utilizator avertizat
| madalinaaa5 explică (pentru Violleta2022):

Tip 1 insulino-dependent

| madalinaaa5 explică (pentru Violleta2022):

Sunt doar 4 clase...