anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a.As vrea sa merg la liceu la Samuel von Brukenthal din Sibiu la profilul de stiintele naturii.Ce parere aveti despre liceu? Se preda bine?

8 răspunsuri:
| Anne18 a răspuns:

Eu cred ca nu e o idee buna.Acolo merg toti drogati(poate tu nu esti asa dar cu timpul o sa intri in acel anturaj) si nu se preda asa de bine pe cat se zice.Ti-as recomanda" O. Goga" sau "Gh Lazar" Parerea mea sper ca te-am ajutat.

| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop a răspuns (pentru Anne18):

Ai invatat acolo?

| Anne18 a răspuns (pentru asdfghjklasdfghjklqwertyuiop):

Da am invatat un an acolo si am fost super dezamagita dupa care m-am mutat la Gogabig grin E mult mai bine.

Dar profii cum sunt?

Poi eu am avut niste profesori care nu prea sa implicau.Erau asa total dezinteresati Imi dadeau ceva de invatat dar a doua zi treceam la alta lectie si la teste se asteptau sa stii tot ce ai facut la ora si se dau si note mici.E naspa si scoala mie una nu mi-a placut. Directorul e foarte nepasator oricum daca ar fi sa dau o nota as da un 6

Si mai e ceva calificativul liceului este 3.75 e acordat de elevi din toate clasele liceului si se mai fac ore cateodata de la 7:20 dimineata sad

Mi se pare ciudat faptul ca tu zici ca este naspa, ca profii nu se implica si o prietena mi-a spus ca este chiar OK si ca profii se implica cu adevarat in invatarea eleviilor si ii ajuta comparativ cu alte scoli, mai mult, dar uneori pot fi batjocoritori... thinking

Acum tu poti sa ma crezi sau nu e decizia ta eu ti-am spus cum a fost cand am invatat acolo iti spun drept ca nu mi-a placut si da profesori sunt putin batjocoritori in sensu' de indiferenta si nepasare E decizia ta si asta poti sa iti demonstrezi singur daca vei merge acolo.pot sa iti garantez 100% ca e naspa si au si niste reguli tampite.acum tu poti alege ce vrei. daca nu iti place te muti dar e mai naspa ca poate nu vei putea muta din cauza locurilor in clasa.