încearcă că îl întrebi singură despre asta, nu pune lumea să-l întrebe, pentru că 1. lumea e invidioasă 2. nimeni nu te va ajuta niciodată 3. nu poți avea încredere în cineva în ziua de azi deci da, singură fă-ți ce-îi trebuie și atunci vei avea succes, și te vei bucura că singură ai făcut asta dar nu ai pus pe cineva s-o facă în locul tău. Și mai zic ceva: De ce nu i-ai cerut tu nr lui? Sau poate să-l ceri de la Ana, sau cumva să-l cauți în telefonul Anei și să-l scrii rapid, apoi îl suni și știi tu ce faci mai departe..Succes, cred că el te place..sau să-i dai niște semne în care să-și deie seama că-l placi : ))))) Sper să urmezi sfaturile mele. Baftă!
Buna! Multumesc mult pentru sfaturi, dar nu am curaj sa i-o spun +ca fata aceea chiar nu-l place si mi-e prietena buna, deci m-ar ajuta.Am numarul lui, pentru ca l-am luat de la Ana si + ca ea l-a bagat si in grupul nostru de pe WhatsApp. Oricum ne vedem mereu la scoala si vorbim si pe telefon sper sa => ceva Te pup! Te asteapta o fundita daca nu mai raspunde nimeni!:*
Pentru cultura ta generala, afla ca Mercedes e o marca de masina, nu un nume de tigan.
Stiu acest lucru ...dar e si nume de rrom.
BauBauMyu întreabă: