Hmmm... uite, nu cred ca sangele are vreo legatura cu raceala cel mai bine ar fi sa mergi la medic cat mai repede! funda? P. S: Insanatosire grabnica si sper ca ti-am fost de ajutor!
Fatoooo :o:o:o
Aoleo esti ff slaba!
Ingrasateeeeee!
Si din cauza ca esti laba poti fii bolnava mai repede :o:o
Pai u...pentru ca esti asa slaba ti se intampla toate astea si uneori poti fii ametita rau...
N`ai cum sa ai 32 de kg daca ai 1. 58
In poza se vede clar ca esti mai dezvoltata.
Ciudat ca ai 32 KG...Eu am tot 12 ani.Am 1.59 si am 50 KG.Si totusi mie mi se pare ca am prea multe. Dar nu sunt grasa. in fine.Ma bucur ca ti-a trecut!
Ofee.care e problema ta daca eu sunt slaba? mai tacati fleanca
nu ti-am cerut parerea!
Multumesc pentru ajutor tuturor.am fost la medic si mi-a trecut.am avut infectie urinara.:X
Heii m-am ingrasat am mancat mai mult acum am 40 Kg. si chestia cu sangele era ff grav. am fost internata la spital. nici in ziua de azi nu am reusit sa aflu care este problema... am facut investigatzi o gramada. este posibil sa fie ceva la rinichi sau pur si simplu prea mult efort fizic si putine lichide desi beau destul ...inca nu stiu am facut o gramada de analize la Fundeni si Grigore Alexandrescu. insa iinca nu am aflat ce se intampla deocamdata nu am mai facut cu sange insa tot tulbure este urina.cine stie. oricum. luna trecuta mi-a venit si mie problemele lunare acum nu stiu sa vedem ce zic medicii. multumesc pentru sfaturi si ajutor