Mă bucur că tu nu ești la fel că ei și nici nu trebuie sa fi..Aceste persoane mai târziu vor da cu capul de pereți deoarece au ales prostia și nu seriozitatea..nu zic acum sa nu te distrezi pentrubcă o viață avem dar să nu intram în anturaje de acest fel. Dacă vrei să discuți cu cineva și nu ai cu cine despre asta poți vorbi cu mine să te sfătuiesc dacă ai nevoie..Toate cele bune.
Buna.Sa stii ca nu e nimic batut in cuie, se poate sa iti faci amice, prietene, fara sa intri in anturaje periculoase si astfel sa beneficiezi cat de cat si de toata experienta liceului, care se defineste inclusiv prin socializare si distractie.Adica, se poate sa impaci si capra si varza, intelegi? Trebuie doar sa vrei si tu acest lucru.Mi-e imposibil sa cred ca absolut dar absolut toti colegii beau si se drogheaza.Asta inseamna ca ai ajuns tu la un liceu din ala prost sau? Sper ca nu. Evita colegele care te trateaza cu nasul pe sus, care te barfesc si asa mai departe, asta-i clar. In schimb, cauta pe cineva care se aseamana cu tine, o fata care e mai linistita si ii place sa invete.Succes!
E un liceu bun, sunt la biochimie și din clasa la mine fetele sunt toate la fel.Mai vorbesc cu o fată care este tot în clasa a 10 a, la alt profil.
Si de ce nu te imprietenesti cu acea fata? Mergi la ea in pauze, mai vine si ea la tine, savurati pranzul impreuna, vorbiti de teme, barfiti profii, cand se face cald va plimbati prin curtea liceului etc. Asa se face daca doriti sa deveniti prietene bune.
Andrei67y5 întreabă: