anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt la mare cu niste prieteni...si toti dau shot-uri iar eu de frica sa nu ma imbat nu am dat niciodata. Mai mult de o bere nu am baut niciodata sau o gura de vodca cu suc. Deci, intrebarea mea este, dragii mei, dintr-un shot de tequila ce o sa mi se intample? laughing) :*

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

O sa fii tu insuti nu e mare lucru, dar daca nu prea consumi alcool tine-o tot asa, prietenii tai de asta sunt gelosi si vor sa te faca si pe tine sa bei, si sa stii de la mine o fata adevarat daca ai pune-o sa aleaga dintre un baiat care consuma alcool si unul care nu, ea va alege mereu unul care nu bea, desigur une beau mai mult ca baietii, dar alcoolul nu este bun, mai bine dai banii pe altceva, dar ca sa raspund la intrebare nu se intampla nimic maxim vei mai bea vreo inca 10

6 răspunsuri:
| Agoraphobia a răspuns:

Nimic... Daca nu te imbeti de la o bere nu te imbeti nici de la un shot

| Agoraphobia a răspuns:

Nimic. Daca nu te imbeti de la o bere nu te imbeti nici de la un shot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place sa vad si persoane cu frica de a nu se imbata. Sunt destul de sigura ca prietenii tai, dupa primul shot, vor incerca sa te convinga la mai multe. Acum depinde si de tine daca te lasi influentat de ei sau nu, poate ajungi sa dormi pe un sezlong si dimineata sa te scoale propietarul laughing Pana la urma e alegerea ta. Vorba aia '' nu risti, nu castigi '', dar sa fim sinceri nu ai NIMIC de castigat din asta.

| SatanSoul a răspuns:

De un shot de tequila(daca nu esti obisnuit sa bei alcool) cel mai probabil o sa ametesti putin

| BlackCat01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai, deci m-a amuzat teribil raspunsul tau laughing sincer daca as fi putut va dadeam tuturor funda, dar nu pot.pot insa sa va multumesc din suflet pentru raspunsuri! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlackCat01):

Da, sunt foarte amuzanta laughing)