| Lyndsey a întrebat:

Sunt mai mult decat sigura ca stiti despre clasicul obicei de a ne face cadouri intre noi( la scoala ). Eu trebuie sa-i daruiesc ceva unei colege, care are un limbaj foarte expresiv, scrie povesti si invata si bine. Nu am cunoscut-o indeajuns incat sa stiu ce i-ai placea. Eu m-am gandit la o carte, dar a citit foarte multe... Aveti voi, poate, o idee?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lyndsey explică (pentru Brandus_Nicoleta_1996):

Nu mi se pare o idee prea inegenioasa... Alta idee?

| dorin1990 a răspuns:

Poti sa cumperi ceva care sa-i trezesca interesul de exemplu un film interesant despre adolescenti, cand priveste filmul sa se regaseaca in el ceva film cu o eleva/studenta buna etc, stiam eu unul dar am uitat cum i se spune dar cu siguranta sti tu destule filme de genul.

| ILoveTacos a răspuns:

Pai ar ajuta daca as sti cam cati ani are, presupun.
Ai putea sa ii iei un jurnal/carnet frumos(eu scriu mult si le ador), un parfum sau un lant/bratara/fes dragut.
Incearca sa vezi daca ii place ceaiul si ia-i o cana sau ceva asemanator.Ai putea chiar sa ii iei o mica jucarie de plus(nimeni nu se plictiseste de ele, indiferent de varsta) si sa mai pui ceva pe langa-o cana, o carte care sa te invete cum sa scrii poate?
Totusi eu cred ca un carnet frumos si niste bomboane/o mica jucarie ar fi alegerea cea mai potrivita!

| Lyndsey explică (pentru ILoveTacos):

Are in jur de 15( 15 neimpliniti ).

| ILoveTacos a răspuns (pentru Lyndsey):

Atat am si eu si mie chiar mi-ar placea unul din obiectele astea.ai mai putea sa te interesezi sau sa-i intrebi prietenele daca vrea ceva specific cum ar fi o husa draguta de telefon, o pereche de casti, o bluza/tricou sau ceva asemanator.

succes! happy