Multumesc de raspuns! Dar auzi, dupa ce am iesit de cateva ori am intrebat-o si dupa o saptamana i-am zis mesajul cu lasatu balta, si dupa aceea eu nu m-am mai dus in clasa la ea si nici ea nu a mai venit la mine (inainte era tot la mine in clasa si eu la ea), crezi ca ar fi ideal sa mai incerc odata?
O invit in oras de cateva ori si dupa... daca se repeta tot?
Ti-am raspuns cu cea mai mare placere Bineinteles ca ar trebui sa mai incerci. Te duci la ea in clasa cum faceai inainte apoi astepti sa vezi daca vine si ea la tine.Bine ar fi sa iesiti mai multi, in grup(daca aveti prieteni comuni) si lasa lucrurile sa se desfasoare normal. Chiar daca tu spui ca ai aflat ca ii place de tine nu te grabi sa ii ceri sa fie prietena ta, cred ca inca te place si sa stii ca cele mai frumoase clipe sunt astea, de la inceput, cand te intrebi "oare ma place","ce crede despre mine?" nu forta lucrurile. Tu zici ca ai iesit de cateva ori cu ea. Presupun ca sti ce relatie exista intre voi...sunteti sau nu sunteti prieteni? In saptamana aia, cat ai asteptat raspunsul ei, ce ati facut? ati continuat sa va vedeti?
Pai da, m-ai ieseam in grup dar nu vroiam sa creada ca o stresez :-(! deci mai rar,,,
Poarta-te normal, sunteti prieteni...cand simti ca este momentul potrivit spune-i ca iti este draga. Bafta!
Cu prietenie, Mirabela