| George66 a întrebat:

sunt Paul si as dori sa va intreb :
Ce mai pot face in urmatoarea situatie?
Am iesit cu o fata de cateva ori si dupa am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea, si am lasat-o sa se mai gandeasca! Dupa o saptamana de la intrebare nevrand sa ma ia de prost, i-am zis ca hai sa o lasa balta ca am inteles eu gresit semnalele de la ea!
A trecut mult timp (1 luna) si nu am mai vazut-o, iar acum cand am vazut-o, iar imi place de ea!, iar din moment ce tot vine la mine in clasa (cum facea inainte de intrebare) cred ca si ei ink ii mai place de mine! app. Eu am aflat ca ei ii placea de mine inainte, (De ce credeti ca nu mi-a dat mai repede raspunsu;?)
Cum pot sa reinteractionez cu ea?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Paul! Nu ti-a raspuns mai repede pentru ca avea nevoie de putin timp de gandire. Daca te lua dept prost(desi nu cred)nu merita prietenia ta...
Ii spui buna cand o vezi, o intrebi cum se simte si daca vezi ca se comporta frumos cu tine poate o inviti si undeva.Succes!

| George66 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de raspuns! Dar auzi, dupa ce am iesit de cateva ori am intrebat-o si dupa o saptamana i-am zis mesajul cu lasatu balta, si dupa aceea eu nu m-am mai dus in clasa la ea si nici ea nu a mai venit la mine (inainte era tot la mine in clasa si eu la ea), crezi ca ar fi ideal sa mai incerc odata?
O invit in oras de cateva ori si dupa... daca se repeta tot?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru George66):

Ti-am raspuns cu cea mai mare placerehappy Bineinteles ca ar trebui sa mai incerci. Te duci la ea in clasa cum faceai inainte apoi astepti sa vezi daca vine si ea la tine.Bine ar fi sa iesiti mai multi, in grup(daca aveti prieteni comuni) si lasa lucrurile sa se desfasoare normal. Chiar daca tu spui ca ai aflat ca ii place de tine nu te grabi sa ii ceri sa fie prietena ta, cred ca inca te place si sa stii ca cele mai frumoase clipe sunt astea, de la inceput, cand te intrebi "oare ma place","ce crede despre mine?" nu forta lucrurile. Tu zici ca ai iesit de cateva ori cu ea. Presupun ca sti ce relatie exista intre voi...sunteti sau nu sunteti prieteni? In saptamana aia, cat ai asteptat raspunsul ei, ce ati facut? ati continuat sa va vedeti?

| George66 explică (pentru anonim_4396):

Pai da, m-ai ieseam in grup dar nu vroiam sa creada ca o stresez :-(! deci mai rar,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru George66):

Poarta-te normal, sunteti prieteni...cand simti ca este momentul potrivit spune-i ca iti este dragahee hee. Bafta!
Cu prietenie, Mirabela