Daca ti-ai venit menstruatia mai inaine nu este un lucru de speriat, iar daca ti-ai venit este chiar un lucru linistitor, dar vei fi mult mai sigura atunci cand iti vine asa ca inca nimeni nu isi poate da seama, chiar nici doctorul
Sunt doar 3 saptamiini si ceva de cind a facut prietenul meu nenorocirea si sunt cam confuza, este vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?
Nu cred ca ai ramas insarcinata. mai ales ca nu erai in perioada fertila din moment ce ti-a venit ciclul in urmatoarea zi. Nu te ingrijora ca sunt slabe sanse ca niste spermatozoizi sa fi ajuns in vaginul tau si sa fi supravietuit. Daca luna urmatoare iti vine ciclul, atunci chiar ca totul e ok. Daca nu, du-te la farmacie si cumpara un test de sarcina. Altadata nu-l mai lasa sa-si introduca un deget in tine dupa ce a ejaculat ca pot exista riscuri. Numai bine!
Multumesc mult ca m-ai bagat in seama, dar ar fi vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?
Problema e ca eu nu doresc sa se intimple asta, de virgina e clar ca nu mai sunt, el penisul nu la introdus de fel
Foarte putine sanse sa fi ramas insarcinata. Dar totusi, daca iti faci probleme, cumpara un test de sarcina, preturile incep chiar de la 5 lei. Si eu am avut o situatie asemanatoare, dar am avut noroc ca nu eram in perioada fertila (adica inainte de menstruatie) si n-am ramas insarcinata. Mai tinem legatura, draga :*
Multumesc mult...esti o scumpa, apreciez ca ajuti persoane la nevoie...sigur ca o sa tinem legatura daca ai placerea:*