| Anoniocika a întrebat:

Buna,sunt putin confuza si va rog mult sa ma ajutati,nu am avut relatii sexuale niciodata,eram cu prietenul meu,a inceput sa ma masturbeze cu degetul mijlociu,l-a intridus pina la capat,probabil ca virgina nu mai sunt,dar nu e asta ce ma nelinisteste,prietenul meu sa masturbat si el pina a eliminat acel lichid,dar nu a fost la baie ca sa nu vada parintii,sa sters cu servetele umede,dupa citeva minute iar a introdus degetul aratator in vaginul meu,probabil ca pe mana au m-ai ramas citiva spermatozoizi,eu nu stiu, dupa o zi de la asta mi-a venit menstruatia, era cu 8 zile inatite de data in care trebuia sa se inceapa am avut-o pe 3 decembrie apoi pe 24, vreau sa stiu daca este vreo sansa sa fi ramas insarcinata dupa chestia asta,astept sa vad daca imi vine menstruatia, dar va rog fara luat la misto, sunt disperata! sa fi fost ramas insarcinata sau nu! va rog mult sa ma ajutati! multumesc mult si anticipat!

8 răspunsuri:
| stella390 a răspuns:

Daca ti-ai venit menstruatia mai inaine nu este un lucru de speriat, iar daca ti-ai venit este chiar un lucru linistitor, dar vei fi mult mai sigura atunci cand iti vine asa ca inca nimeni nu isi poate da seama, chiar nici doctorul

| Anoniocika explică (pentru stella390):

Sunt doar 3 saptamiini si ceva de cind a facut prietenul meu nenorocirea si sunt cam confuza, este vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?

| allison20 a răspuns:

Nu cred ca ai ramas insarcinata. mai ales ca nu erai in perioada fertila din moment ce ti-a venit ciclul in urmatoarea zi. Nu te ingrijora ca sunt slabe sanse ca niste spermatozoizi sa fi ajuns in vaginul tau si sa fi supravietuit. Daca luna urmatoare iti vine ciclul, atunci chiar ca totul e ok. Daca nu, du-te la farmacie si cumpara un test de sarcina. Altadata nu-l mai lasa sa-si introduca un deget in tine dupa ce a ejaculat ca pot exista riscuri. Numai bine!

| stella390 a răspuns (pentru Anoniocika):

Snsele sunt destul de mici

| Anoniocika explică (pentru allison20):

Multumesc mult ca m-ai bagat in seama, dar ar fi vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?sad

| Anoniocika explică (pentru stella390):

Problema e ca eu nu doresc sa se intimple asta, de virgina e clar ca nu mai sunt, el penisul nu la introdus de fel

| allison20 a răspuns (pentru Anoniocika):

Foarte putine sanse sa fi ramas insarcinata. Dar totusi, daca iti faci probleme, cumpara un test de sarcina, preturile incep chiar de la 5 lei. Si eu am avut o situatie asemanatoare, dar am avut noroc ca nu eram in perioada fertila (adica inainte de menstruatie) si n-am ramas insarcinata. Mai tinem legatura, draga :*

| Anoniocika explică (pentru allison20):

Multumesc mult...esti o scumpa, apreciez ca ajuti persoane la nevoie...sigur ca o sa tinem legatura daca ai placerea:*