| ahgogogo a întrebat:

Buna sunt Raluca,m-am indragostit cred(oricum simt o atractie pentru cineva). Acest cineva are prietena,iar el acum un an m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el iar eu i-am spus ca sunt prea mica, eram in clasa aX-a, si ca deocamdata nu vreau o relatie.Acum peste un an, m-am intalnit intamplator din nou cu el si iar mi s-a aprins acea flacara dar parerea mea e ca e prea tarziu deoarece el are prietena.Ma inteleg extraordinar de bine cu el,si vorbesc cu el cum n-am mai vorbit cu niciun baiat! Si acum intrebarea mea este daca merita sa lupt pentru el ca sa fim impreuna desi el are prietena?(Daca m-as combina cu el,aceasta iubire ar fi prima pentru mine,el ar fi primul meu iubit si cu el simt ca ar fi ceva special, ne intelegem prea bine)Astept sfaturi, dau funda!kiss

3 răspunsuri:
| Glsukab a răspuns:

Eu zic ca e c-am tarziu el a luat acel raspuns dat de tine ca un refuz si a trecut mai departe cu toate ca nu se stie daca te-a iubit candva poate inca te iubeste depinde cat e de orgolios

| ahgogogo explică (pentru Glsukab):

Faza e ca el nu stie ca eu acum vreau sa ma combin cu el, de aceea am si cerut sfaturi despre ce ar trebui sa fac sa lupt sau sa ma dau batuta, nu stiu cum ar reactiona daca ar afla ca eu vreau sa fiu cu el!

| CrazyStuff a răspuns:

Eu cred ca inca mai exista speranta si ca nu trebuie sa renunti asa usor. Daca tu chiar te-ai vedea impreuna cu el si crezi ca e baiatul care te va face fericita atunci trebuie sa lupti pentru el. happy