Imi pare rau sa iti spun dar esti nebun deja si numai poti face nimic, doar daca nu ai glumit in textul de mai sus! Asta rezulta ca esti smintit! Deci numai sunt sanse imi pare rau pentru tine.
Fara suparare dar asta de adevarul!
Ai facut ceva grav sa te gandesti la pacate? Ai pe cineva "dincolo" (familie/prieten/iubita) sa te gandesti la moarte? Ti-a soptit Dumnezeu ceva oricat te-ai gandit la El? Esti atat de dependent de lume incat nu poti s-o ignori? Daca nu ai glumit cu cele de mai sus atunci bafta in cautarea linistii interiore.
Întotdeauna exista și astfel de momente în viața unui om, însă la tine cred că este din cauza unei tulburări (probabil trecerea dintr-un an în altul).
Tot ce trebuie să faci:
-să te calmezi și să înțelegi că mulți îți sunt aproape și te înțeleg (familia, prietenii)
-să faci un duș relaxant.
-să bei un ceai fierbinte.
-să te gândești că nu are rost să ai momente de depresie la o vârstă ca această, bucură-te de fiecare frumusețe naturală care te înconjoară, fii optimist! nu lăsa negativismul să te pătrundă!
-schițează un zâmbet chiar și atunci când ți se pare că ar fi degeaba, pentru că totul are un sens!
Trezirea spirituala.Va trece cand procesul este gata.(s-ar putea sa dureze ceva) Cam astea is simptomele tuturor si eu le-am avut.