Asteapta si totul va veni de la sine... Cand te astepti mai putin va aparea si persoana potivita. Pana la urma nimeni nu e perfect. Nimeni nu e creeat sa moara singuri poate unii au mai mult noroc in dragoste decat tine... Niciodata sa nu spui niciodata
Bye Bye :*
Imi pare chiar foarte rau pentru tine si nu stiu cu ce te va ajuta raspunsul meu dar...
-iti poti schiba look-ul (fa-ti o coafura moderna, mergi la sala, imbraca-te la moda; fetele sunt atrase de un baiat "cu patratele", imbracat la moda.)
-fii glumet, indraznet (fetelor asta le place.)
-daca iti place de o fata bag-o in seama, fa-o sa se simta bine in prezenta ta, da-i flori, ciocolata etc., si mai tarziu, dupa ce te-i imprietenit cu ea, ii poti spune ca o placi.
Sper ca te-am ajutat si...Bafta!
Încearcă mai întai să-ți faci prieteni, prietene (amice). Apoi, cu timpul o să fie cineva care o să te placă, părerea mea.
Acuma chiar m-ai enervat. Uite iti promit ca o mai pun inca de 100 de ori bine?
Bine omule. Dacă zici tu...o să văd dacă te ții de cuvânt.
O schimbare de look,o coafura noua,un parfum nou,o camasa noua. Daca iti place de o fata ii pot pune flori in fata usii de la apartament.ii poti trimite torturi, flori sau cadouri acasa. Intr-adevar conteaza mult cum arati dar conteaza zi ce am in inima, suflet si in cap. Poate fetele isi doresc sa fi mai tupies/mai putin tupeis, mai vorbaret/mai putin vorbaret. Eu zic sa astepti ca nu se termina viata asa usor, totul vine pas cu pas si vei vedea ca vei ajunge sa cunosti fata perfect. Succes Si nu uita. poate look-ul e devina
Penaaaa1 întreabă: