| Marmol a întrebat:

Bună! Sunt urât și nicio fata nu vrea să îmi dea follow pe Instagram și ca să vedeți ca nu mint mi-am pus o poza cu mine pe cont și multe fete mi-au dat Block sau unfollow, iar pe un alt cont mi-am pus poza cu un coleg de munca asa ca test și o grămadă au dat follow (menționez același fete). Ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Trebuie sa descoperi ce mai exact te face urât. Frizura? Mandibula? Nasul? Ochii? Fruntea? Tu stii. Dupa ce descoperi ce te face urat poti incerca sa corectezi.
Daca ai fruntea prea mare iti lasi un breton. Asta-i doar un exemplu. Daca ai acnee exista si acolo rezolvari. Daca esti prea gras slabeste. Daca esti prea slab mananca proteine si du-te la sala daca ai peste 15 ani.

Ai inteles ideea. Bafta!

| relian a răspuns:

Ce poti sa faci? Sa nu postezi poze cu tine. poze posteaza oamenii care arata bine, asa ca nu-i cine stie ce, atit tu cit si cei care posteaza nu cistiga nimic.
Daca au aia urmaritori crezi cai ajuta cu ceva? Nu vrea nici o fata sa se uite la tine. Gresit, ai formulat gresit.De fapt ai vrut sa sp[ui, nu se uita nici o fata la tine, din cele pe care tu leai vrea laughing asta este cu totul alta poveste.

Tu daca spui esti urat, sau arati mai putin bine, nu cauta fete frumoase, lasa fetele sa te caute, te vor cauta unele care nu-s asa de aratoase.
Chestia este ca pe alea nu le vrei tu laughing

Dupa cum observi de uitata sigur cineva se uita si la tine, dar te uiti tu la o grasunica? Te uiti tu la o fata mai uritica? Vai cum sa te uiti, tu vrei din alea care posteaza pe net laughing aia ce posteaza pe net is mai aratosi asa cum am spus, deci nu te astepta sa te caute careva, sau fete care posteaza unde spui.

Asa cum tu vreoi nu stiu ce fete, la fel si acele fet6e vor nu stiu ce barbat.
De ce sa iti dea fallow fetele unde spui, cu ce te incalzeste chestia asta?

Daca nu esti aratos sau atragator, fa ceva sa atragi oamenii prin altceva, nu te baza doara pe fizic, cand fizicu nu te ajuta, ghaseste alte modalitati sa isi in evidenta.

Fa rost de milioane de euro si o sa vezi ca vin fetele dupa tine, vin oamenii dupa tine.
Sau inventeaza ceva si o sa vezi ca toti oamenii or sa te aprecieze.

Daca nu esti nici aratos si nici altceva nu poti face, atunci ramai asa cum esti, stai si vezi-ti de viata ta, nu cauta sa fii ca restul, sau ca cei care au ceva mai mult ca tine.

Ca idee, nu esti singurul care este in situatia asta, asta daca te consoleaza cu ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Sa vezi de o urâtă, eu din experiențe mereu am observat ca bărbați sunt ipocriți vor fete frumoase dar ei arată că dracu apoi le fac materialiste))))) sau tarfe ))))) deși tot ei le face sa devina materialiste sau tarfe

| Marmol explică (pentru relian):

Eu nu ma prea uit la aspectul fizic când e vorba de o fată, și pot sa accept ca sunt urât și nu ma pot compara cu altii băieți, dar tot ma doare, nu pot sa evit.