| vikirikimiki08 a întrebat:

Buna! Tipul cu care am vorbit vreo 8 luni de zile, a pus brusc pauza si acum imi reactioneaza la pozele de la story. Credeti ca ar cauta un mod de a se baga in seama cu mine?! Eu una nu vreau sa ii scriu prima.

15 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Da, mai mult ca sigur ca te vrea inapoi!
Nu trebuie sa-i scrii, reactioneaza si tu la postarile lui!

| 1onur a răspuns:

Dece vați despărțit?

| vikirikimiki08 explică (pentru lpavel):

I-am reactionat si tot nimic crying

| vikirikimiki08 explică (pentru 1onur):

Pur si simplu nu mi-a mai raspuns la mesaj. Cam de pe 2-3 ianuarie nu a mai dat nimic.

| 1onur a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Nui normal cum se comportă cu tine, nu în plânge după "om" ca el, nu merită lacrimile tale reale! sincere! și Adevărate!, dacă el are impresia că se poate juca cu inima și sufletul tău cum vrea el, Dumnezeul o săi arate unde a greșit față de tine.

Mă depășește cu Adevărat tot comportamentul lui brusc deodată așa, fără să se întâmple nimic...

| lpavel a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Ai rabdare ca va reactiona! devreme ce el s-a despartit de tine vrea sa vada cat tii sau ai tinut la el! Sa nu faci altceva decat sa-l imiti, ce face el atat sa faci si tu ca altfel vei arata ca ti la el mai mult decat el la tine laughing si prin asta sa fi pregatita ca poate va renunta de tot la tine. Depinde cat de mult vrei sa-l ai, daca vrei numai decat sa fi cu el atunci ofera-i tu mai multa atentie si va reveni la tine dar sa stii ca vei fi mereu pe locul 2 daca vei face asta! Cu cat ii vei da atentia cat ti-o da el cu atat valoarea ta va creste in fata lui, sau nu, depinde cat de mult tine sau a tinut la tine... e un joc copilaresc, va suferi cel/cea care iubeste mai mult! Fi pregatita pentru asta!

Când vați certat ultima oară și pentru ce? și care a fost motivul la care vați certat?

| 1onur a răspuns (pentru lpavel):

Bosslaughing)laughing Dumnezeu îmi este martor te respect enorm boss ca fratele meu happy atâta de mult cu toată inima mea și sufletul meu îți spun Dumnezeu îmi este martorhappy

Da ai dat un răspuns de mia făcut 10000 de nervi laughing)laughing)

| 1onur a răspuns (pentru lpavel):

Cum săte Joci cu inima lao fată în halul ăsta? happy mai ales ca plânge după tine și el o tratează ca... De bou ce este.

Te rog frumos să mă scuzi frate happy te respect cu Adevărat cu toată inima meahappy ca fratele meu mai mic ești pentru minehappy

Da ai reușit să mă enervezi mai rău ca Adminul și oricine sa fielaughing)laughing) nici dacă toate răspunsurile mile ștergea Adminul nu ma enerrvam atâtalaughing)

| vikirikimiki08 explică (pentru 1onur):

Nu ne-am certat, efectiv am avut o simpla discutie cu el de ce raspunde greu mi-a spus motivul si asta a fost tot. Oricum in ultima perioada fiind la a lui imi raspundea greu(ziua urmatoare) si dintr o data a pus brusc pauza.

| Datoriankd a răspuns (pentru 1onur):

Tu te-ai găsit sa dai sfaturi, tu care profiți de fete și stai cu ele doar pentru bani?
Nu ți-e rușine sa joci teatru asa?

| Datoriankd a răspuns (pentru 1onur):

Stai liniștit ca o sa afle toată lumea cine ești tu cu adevărat

Dumnezeu știe cel mai bine.

| ania a răspuns:

Foarte bine, să nu ii scrii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"a pus brusc pauza" asta nu e relatie.
Lasa-l cu jocurile lui copilaresti si vezi-ti de viata. Nu te mai gandi la el, nu-l mai cauta.
Cauta-ti un baiat serios, care nu te abandoneaza la primul hop.