Cu placere!
Ideea e sa nu te lasi batuta, sa gasesti in tine forta de a lupta, si DEMNITATEA. Vei vedea ca iti va fi de folos in viata.
Si repet, umple-ti timpul cu orice ar putea sa-ti alunge gandirile negre, bucura-te de anii ăstia, caci nu te vei mai intalni cu ei, niciodata.
Ba sa stii ca e o idee buna, faptul ca ai scris aici e un mod de a te descarca, si daca exista si persoane care te pot intelege, si te pot ajuta, e si mai bine.
Si eu sunt plecata in strainatate, si am vazut multi oameni care si-au lasat copii in tara, in grija bunicilor, sa stii ca nu le este absolut deloc usor, tot timpul sunt cu gandul la ei, si e duc grija chiar si din departare.
Cand vorbesc cu ei pe net, se intristeaza daca vad dorul copiilor lor, si de multe ori le vine sa lase totul balta, si sa plece acasa. Dar pe de alta parte, sunt constienti ca in tara nu le pot asigura copiilor lor nici macar necesarul pentru ziua de maine, ce sa mai vorbim de un viitor.
Sfatul meu este sa iti petreci timpul citind, vazand filme, iesind cu prietena ta la plimbare..., ce-ti place tie. Asa va trece timpul mai repede, si gandeste-te cu bucurie la ziua cand se vor intoarce parintii tai in tara, caci n-au plecat la plimbare, ci din nevoia de a-ti asigura tie un viitor mai bun.
Esti adolescenta, gandeste-te la ce vrei sa faci in viata, invata cat poti de mult, pentru ca mai tarziu sa nu fii nevoita la randul tau, sa pleci din tara, singura, fara familie.
Dă dovada de vointa, si lupta inca de-acum, poate si cu putin noroc, intr-o zi vei invinge.
Sa te descurajezi nu e o solutie, cauta sa te automobilizezi.
Parintii tai te stiu bine si in siguranta acasa, daca ar descoperi ca problemele cu care te confrunti sunt atat de mari, le-ar fi mult mai greu sa reziste si ei la randul lor acolo unde sunt.
Incearca sa-ti organizezi permanent timpul, si sa pui in aplicare ceea ce iti propui sa faci.
Pe langa lupta parintilor tai, trebuie sa lupti si tu, cu tine insati.
Capul sus, si simte-te ca o invingatoare!
Cu placere!
Ideea e sa nu te lasi batuta, sa gasesti in tine forta de a lupta, si DEMNITATEA. Vei vedea ca iti va fi de folos in viata.
Si repet, umple-ti timpul cu orice ar putea sa-ti alunge gandirile negre, bucura-te de anii ăstia, caci nu te vei mai intalni cu ei, niciodata.
Draga mea asa plang si eu de ceva timp dar din alte motive, nu departe de ale tale eu zic sa incerci sa iesi in aer liber, de exemplu cu prietena ta iesiti la plimbare, numai sta numai in casa. Incearcs sa vb cu parintii tai sa te ia la ei...sau gaseste-ti un iubit care sa fie aproape de tine sa te faca sa te simti bine. Numai plange ca te poti imbolnavii. Bafta si lasa singuratatea la o parte