N-ar fi bine sa-ti minti parinti. Dar si lor ar trebui sa le zici ceva de genul "Cum ma iubiti voi ma iubeste si el, cum ati avut voi grija de mine asa are si el (si inca cum ), daca m-ati iubi mi-ati da drumul, pentru ca oricum m-as intoarce". Acum nu stiu... poate ar fi mai bine sa ii minti sau de fapt nu, nu stiu, ma contrazic cu placere. (Prima varianta cu mesajul). Bafta FUNDA?
Daca ai gasi o cale sa-ti convingi parintii, bine. Daca nu, nu te pune rau cu ei ca s-ar putea sa-ti interzica sa-ti mai vezi prietenul.
Mergeti zi de zi la o plaja de langa oras, 4-5 ore pe tren prin soare nu-ti vor lasa cea mai frumoasa impresie. Si de facut dragoste in fiecare zi va descurcati voi. Luati taxiul ca sa nu pierdeti timpul, iesiti la cate un restaurant care va place sau in parc sau la cumparaturi. Creati o vacanta in orasul vostru ca si cum ati fi din alta parte. Sa stii ca eu am facut asta si a fost super. E adevarat ca orasul meu a iesit de multe ori pe primele locuri in clasamentele legate de turism, dar nici Bucurestii nu sunt de lepadat.