anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.

Tocmai am aflat că prietenul meu, cu care sunt de 2 luni, dar pe care îl ştiu de mai mult timp a avut în trecut relaţii sexuale. Eu nu am avut, pentru că sunt mai mică şi mi se pare nefiresc. Credeţi că e ciudat că eu mă simt acum puţin stânjenită sau ar trebui să ignor asta?

13 răspunsuri:
| Floryn103 a răspuns:

Ignora asta, stai fara griji, nu are de ce sa te afecteze trecutul lui, traiti prezentulwinking

| Dariusuu a răspuns:

Ignoră asta, e ceva normal.

Tot respectul pentru tine că nu te-ai grăbit.

Să ai grijă de tine.

| Emmeii a răspuns (pentru Dariusuu):

Mulţumesc foarte mult, însă îmi e destul de greu oarecum pentru că la mine e prima oară când m-am îndrăgostit, şi mă tot bate gândul că eu sunt doar o altă fată pentru el.

| pietrean a răspuns:

Odata ce "esti mai mica", sigur nu esti pregatita psihic si poate nici fizic, pentru a avea relatii sexuale.O problema ar fi si diferenta de varsta.Stanjenita nu ai de ce sa fii,trebuie SA FII SIGURA PE TINE,ca sa decizi cand sa-ti incepi viata sexuala si mai ales CU CINE. Poti sa studiezi cate ceva,despre ciclul menstrual, menstruatie,ovulatie,procreere,boli venerice, preludiu si tot ce ar tine de sex.
Te felicit cum gandesti si observa, din comportamentul lui, daca merita dragostea ta si apoi, daca merita sa-ti incepi viata sexuala cu el.

| DunkelheitBu a răspuns:

Cati ani ai si cati ani are? ca sa iti explic mai bine mentalitatea baietilor ^_^

| Emmeii a răspuns (pentru DunkelheitBu):

Eu fac 16 în curând, el a făcut 18 zilele trecute.

| Emmeii a răspuns (pentru pietrean):

Mulţumesc foarte mult, însă nu plănuiesc să-mi începi viaţa sexuală, iar el n-a pomenit nimic de acest lucru până ieri, când mi-a mărturisit că a avut astfel de relaţii.

| pietrean a răspuns (pentru Emmeii):

Un gest, cu totul nepoliticos din partea lui, daca ti-a pomenit de acest lucru. Cred ca poate fi un "apropo", pe care poti sa-l ignori si sa vezi in continuare daca merita prietenia ta sau nu.Care este varsta voastra? Mai mult intreb acest lucru pentru a-mi da seama cat este de matur.Nu se face acest lucru, chiar daca ai dori sa fii sincer!

Nu nu, ai înţeles greşit. El m-a întrebat dacă eu am avut, şi i-am răspuns că nu, după care eu l-am întrebat şi el mi-a spus că a avut. Eu am 16 ani în curând, el a făcut 18 zilele trecute.

| DunkelheitBu a răspuns:

Pai probabil te va astepta si pe tine sa implinesti varsta de 18 ani.
Depinde doar de tine, ai incredere in el sau nu. Probabil el va incerca sa te "momeasca". Important este sa nu cazi in plasa asta, cum tu ai zis nu este normal sa iti incepi viata sexuala la varsta asta. Ai zis ca a avut "relatii" deci mai multe, acum depinde si cate, ca eu presupun ca daca a avut 1-2 este ok si nu ar trebui sa te simti ciudat, pentru ca nu prea are de ce, daca tu ai incredere in el, daca a avut mai multe, vorbesc de 4-5-6 ceva de genul asta ar cam trebui sa te simti intr-un fel nasol pentru ca el a inceput sa prinda placerea, la asta si nu cred ca te va astepta pe tine 2 sau poate 3 ani pana cand te vei simti tu pregetita.
Poate te va intreba peste ceva timp daca vrei sa faci asta, probabil vei zice nu, poate vei insista si te vei simti stanjenita si vei ceda, asta nu e bine.
Ti-am dat un simplu sfat de care ar trebui sa ti cont.

| pietrean a răspuns:

Am vazut, ca ai afisat varstele:mai mult ca sigur este imatur si a vrut sa se dea "cocos". Ai grija, cu astfel de baieti.Se vede ca tu esti o fata cu buna educatie, inteligenta si faptul ca esti inca virgina, nu este o rusine.repet,cand o sa fii pregatita pentru asa ceva si o sa fii convinsa ca si partenerul este o persoana maturizata, sincera, puteti face DRAGOSTE.

| Emmeii a răspuns (pentru DunkelheitBu):

Mulţumesc foarte mult!

Sincer, şi mie mi s-a părut. ciudat ca să spun aşa. adică, am rămas puţin uimită când am aflat asta pentru că sincer nu mă aşteptam. Îl credeam altfel, mă rog. Mulţumesc foarte mult pentru sfaturi!