Nici nu a inceput scoala si aia sunt deja populari? Si daca se iau de mai multi, nu doar de tine, de ce nu va strangeti toti si sa faceti misto de ei?
Pentru ca nimeni nu are curajul sa zica ceva de ei. Si da, erau inainte in scoli si acum fiind mai toti la un anumit liceu unde sunt si eu...raman populari
Sfatl meu, daca esti fata injurai de morti, de familie, de natie de fiecare data cand i vezi pe facebook sau in real.Nu cred ca au tupeu sa dea in tine. Mai rau si-ar lua ei bataie.Injurai pana le trece cheful de glume.
Eu nu am inteles niciodata conceptul de "populari" in Romania.In America de exemplu, unde nu sunt clase propriuzise, are sens, dar in Romania, unde sunt doar vreo 30 intr-o clasa, mai e loc de popularitate? Mai ales in clasa a 9-a?
Si de ce ti-ar fi frica de ei? Ce pot sa-ti faca? Sa faca misto de tine? Fa si tu misto de ei, nu e ca si cum doar ei au monopolul asupra facutului misto, nu?
Populari adica toti ii stiu, toti ii "respecta" oricat de stupid ar suna si toti incearca sa stea cu ei.
Aveam si eu ceva de genul asta in generala. Un grupulet din vreo 4, care wow, ce buni erau ei/ele. Si i-am ignorat complet, de ce dracu as vrea sa ma asociez cu asemenea oameni?
Geo2969686 întreabă: