| andreea567890123 a întrebat:

Buna,TPU! Acum cam o saptamana, am dat evaluarea națională... ideea e ca la matematică am dat-o in bara din cauza neatenției. S-ar putea sa iau in jur de 8, 20 si imi e rusine. A fost un exercitiu asa, daca împărțim nu stiu ce numere la un număr n, obținem câtul si alte resturi..eu am facut in intregime exercitiul, dar am uitat sa mai scriu catul 1, catul 2, catul 3, dar rezultatul a iesit bine, 24, credeti ca o sa imi scadă?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cine stie, aflii tu curand rezultatele...
Oricum, este tardiv sa te mai farmanti acum, examenul este deja dat si probabil corectat.

6 răspunsuri:
| andreea567890123 explică (pentru Violleta2022):

Sunt asa suparata? puteam sa fac mai mult la mate? am gresit din neatentie si imi vine sa urlu? am pierdut 0, 30 de sutimi? doamne ajuta, poate nimeresc un corector bun si nu imi scade la carul 1, catul2, carul 3, si iau 8, 20?

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Asta e greseala copiilor din ziua de azi.
De ce te stresezi degeaba? Pentru o nota? La cat va streseaza astia,sa nu copiezi, sa nu pui corecturi ca o anuleaza, sunt penibili, iar elevii sunt presati la maxim. Era normal sa uiti.
Calmeaza-te si totul va fi bine. Si sa stii ca in viata asta nu notele conteaza, ci ceea ce ai invatat si ti-a ramas in minte.

| andreea567890123 explică (pentru MademoiselleCosmina):

Dar,cand ma gandesc ca nu mi-a venit efectiv ideea (asta la alt subpunct),am stiut tot anul teorema medianei si, la examen, boof, ideea nici ca a mai trecut prin cap, si am pierdut 0, 30.

| Andreeush a răspuns:

Se mai întâmplă, data viitoare fii mai atentă.
Acum așteaptă rezulatele și vei vedea atunci nota.

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreea567890123):

Nu te mai stresa, este oricum tarziu. Inveti din greseli si pe viitor nu mai esti neatenta, ca sa nu pierzi.
Nu-ti fa probleme, ca-i omeneste, toti gresim odata si odata, iar atata vreme cat nu am omorat pe nimeni, nu-i grav, ca se pot corecta asemenea greseli.

| cgbtjcujgjigjhy a răspuns:

Calmeaza-te doamne frate eu imi fac griji ca nu am media 5 din cauza neatenţiei ca de stiut puteam face mai mult. jesus frate se plang astia de 8 esti nebun, nu am mai vazut asa specimene, nu mai dramatiza ca oricum nu te ajuta cu nimic la liceu ce ti se da in examen